2016. október 29., szombat

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot" Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

"Bárhol, bármikor megjelenhet a TEK – Elszámoltatnak minden szélsőséges csoportot"

Szélsőséges = nem a neoliberális államrend része. Hagyományőrző, önvédelmi, valódi tehát nem soros pénzből hanem "alulról" építkező civil szervezetek... Az igazi kérdés az, hogy MIÉRT? És miért MOST? Összefügg ez a CETA aláírásával, vagy az eu-diktaturha lassú de nagyonis észrevehető változásaival?

Sötét gyanúm van: nagyon rosszirányú változások érlelődnek az eu-diktaturhában. Olyanok, amit a nép békésebb része sem fog zúgolódás nélkül lenyelni. Ezért kezdik már jóelőre felszámolni az ellenállás összes lehetséges gócpontját, más okot nem tudok elképzelni. És persze hogy a hazafias csoportok, a kisemberek önvédelmi szerveződései az ellenségek EZEK számára, még véletlenül se a cigánymaffiák, a tasz, a tev, a "helsinki" libernyálbanda meg a többi szarosgyuri által pénzelt emberiség ellenes bűnöző

Agyar idők. Szégyellem, hogy valaha kezembe vettem ezt a rongy uszító atlantista fideszes szennylapot. Nyakig orrbán valagában, hamisítani és hazudni rendületlenül ez ám a "minőségi újságírás". Matuska Szilveszter nevű elmeroggyant robbantását is felhasználta a hatóság az ellenzék ellen ürügyül. Mentek a házkutatások, bebörtönzések stb. A Teréz körúti robbantó se épelméjű, a fidesz viszont tényleg a legrosszabb dolgokat hozza vissza le a Horthy rendszerből. Például a teljes vadkapitalista zsidóuralmat! A 3 millió koldus országa is vagyunk mostanra már.

Majd akkor lesznek itt magyar idők, ha valódi rendszerváltás történik!

Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsőséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – figyelmeztetett a kormányközeli Magyar Idők.

Felgyorsította a szélsőséges ideológiát valló, félkatonai szervezetek vezetőinek, tagjainak hatósági elszámoltatását a szerdai bőnyi rendőrgyilkosság – teszi hozzá a lap, mely szerint minden ismert szélsőséges csoportot sorra vesznek a hatóságok. Legtöbbjüknél titkosszolgálati források szerint fegyver, illetve robbanóanyag lehet, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is bevetik.

Elsősorban azokról a szervezetekről van szó, melyekről a titkosszolgálatok korábban megállapították: katonai kiképzésben részesítik szimpatizánsaikat. Ezek közül jó néhány nem csak alaki kiképzést, hanem harcászati és lőgyakorlatokat is tart, robbantástechnikát is oktatnak - állítja a cikk.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98476

http://alfahir.hu/barhol_barmikor_megjelenhet_a_tek_elszamoltatnak_minden_szelsoseges_csoportot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése