2014. január 6., hétfő

[Lapszemle] Az Arany Hajnal 55.5 százalékon áll Görögország fõvárosában - Joe Eszterhas: ''Mel Gibson szerint a holokauszt egy rakás lószar'' - A nyilas terror elkövetõi jórészt nem nyilasok voltak - Köves Slomó fogadta Schiffer Andrást - Holokausztos öngól: csupán Izraelben még mindig 192 ezer a ''holokauszt-túlélõk'' száma - Zsidók öltek zsidókat, hogy a túlélõket Izraelbe kényszerítsék - Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! - A szeparatizmus ''járványa'' megfertõzi Európát

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával Aradi Lajos: Piramisok, megalitok, ősi istenek... Egyiptom 12.000 éve 4. rész Lechner Judit biokertész: Gyógynövények, fűszerek a magyar bio kertekben: A magyarok virágoskertje A Nagyvillám Vadászcsárda egy álomként született újjá, a Dunakanyar fölé magasodva egyedülálló kilátással a Fellegvárra.
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Bálint Miklós Bendegúz
Maradj velünk!

Kárpát-magyar szép hazánkból,
ne menj el, ne szaladj!
Menekülni mindig van ok,
arra is, hogy maradj!

Itt értünk égő áldozat,
ott csak szolga lehetsz.
Nem üdvözítő változat.
Vállad nyomja, kereszt.

Maradj, amíg még menthetjük
a magyar holnapot,
mert végleg ellopják tőlünk,
a Holdat s a Napot!

S örök vendég lesz e tájon
a zúzmarás, zord Tél.
Hitet adjál, emeld fejét,
annak, 'ki tőle fél!

Mert sok ember rest s vakon jár,
így elfedi a bajt.
Légy hangos száj, éles szem, fül,
'ki meghallja a jajt!

Zsizseg a sok demokrata
torzított tanokat.
Dúdolnak a nép fülébe
hamis dallamokat.

Nézd, a sok ál liberális
miként gazdagodik
s ország-világ népe előtt
egyre vádaskodik!

Nevetnek ők kajánul mind,
éltető hiteden.
Tűzparázsként égjenek majd
szép anyanyelveden!

E szellemi vad térerő
rejtjeles otthonod.
Erősítsen istenhited
s tüzes ifjúkorod!

Maradj velünk, védjük együtt
Őseink Szent Honát!
Vegyük vissza nemzetünknek
ellopott vagyonát!

A szülőföld majd visszahúz.
Ha mész, nő a hiány.
Meneküljön 'ki minket nyúz,
A becstelen zsivány!

Igazságnak eljön kora
s a bűnre fény vetül.
Ne ússzák meg a vétkesek
tettük büntetlenül!

Maradj, hogy a küldetésünk
veled, teljes legyen!
Ne hagyd, hogy egy gyilkos erő
rajtad erőt vegyen!

Hamarosan véget ér majd,
e silány bohózat.
Addig is a tudatunkban
érjen be a Szózat!

Fergeteg - Boldogasszony havának VÍZKERESZT napján
2014. Január 06.



Ifj. Hegedűs Loránt közleménye

Az ellenem indított fegyelmi eljárás kettős mércét demonstráló jellege miatt nem fogok részt venni a kitűzendő bírósági tárgyaláson, gondosan elkerülve, hogy a jogszerűség köpenyébe öltöztethessék azt.

Védekezésemet ügyvédemen keresztül írásban már előterjesztettem az egyházmegyei bíróság elnökségéhez.
Az (ex)jogtanácsos világi nyilvánosság előtt tett kijelentései az elfogulatlanság látszatának fenntartását sem teszik lehetővé: a benne lakozó lélek csak könyörgéssel és böjtöléssel űzhető ki.
"Mert mondom néktek, hogy ha a ti igazságotok nem több az írástudók és farizeusok igazságánál, semmiképpen sem mehettek be a mennyeknek országába." (Mt. 5:20)

Kapcsolódó:
   Egyházi bírái elé állhat ifj. Hegedűs



Nemzeti Együttműködési Testület 3. sz. határozata
2014.01.03, 01:40 Nemzeti Hírháló

Nemzeti Együttműködési Testületi ülés 2013. 12. 29. Budapest Attila Hotel

3. sz. határozat:

Felhívás az együttműködés kiszélesítésére.


Üzenet minden magyar értékrendet akaró személyhez, illetve az e személyek által alkotott szervezetekhez:

Együtt változtatni tudunk a rendszeren!


A jelen hatalmi szerkezet - s főleg a mai választási törvény -, sok vesztest ge­nerál az elvárt és valódi népképviselet helyett.

Ezt csak úgy lehet ellensúlyozni, ha a vesztesek számára új kibontakozási, képvi­seleti lehetőséget nyitunk meg a társadalmi, gazdasági, politikai, és kulturális élet minden területén. Mindehhez azonban a magyar embereknek - főképp a tár­sadalom széles rétegeinek - aktivizálására, a tenni akarás közjogi lehetőségeire kell rátalálni.

Keressük a helyi közösségek által támogatható hiteles helyi lakosokat, akik tudják és akarják önzetlenül képviselni embertársaikat. Mert a jelenlegi "piramis szerkezetű" és önérdekű pártok helyett, egy - de értékelvű, s így megosztás ellenes - erkölcsi-politikai mozgalmat, a cselekvő nemzetet kell minél előbb visszaépíteni!

- Aki nem mer eljönni és tenni mert fél, annak is segítünk lebontani a félelmet.

- Az elmúlt 24 év nyolcmillió vesztesének kárpótlása a célunk, amit meg is valósíthatunk, ha elegen állnak mellénk!

- Higgyünk a lehetőségeinkben!

Gyertek közénk 2014-01-12-én tartandó következő ülésünkre!

Küldjétek el a javaslataitokat az e-mail címünkre ( nemzetirt@gmail.com ), s akkor az ülésen - akár veled is - megvitatjuk azt.

Mindenki a saját területén tegye meg a legtöbbet, s akkor a "haza fényre derül"!

A NETT nevében: Fekete Attila titkár



Bertha Szilvia szerint felesleges az embereket rezsiharcra verbuválni
2014, január 5 - 15:38 alfahir.hu

Bertha Szilvia a munkanélküliség szomorú helyzetéről és a számok kozmetikázásáról beszélt az Echo televízión.


Kapcsolódó:
   Róna Péter: A rezsicsökkentés marhaság!



Lakott sziget I/1 teljes film magyar felirattal

I/1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=Ur2UR50_8vI&feature=youtu.be
I/2 rész: http://www.youtube.com/watch?v=DML8lCeEonw&feature=youtu.be
II rész: http://www.youtube.com/watch?v=g96gN0pfVhc&feature=youtu.be

Magyarországon szinte teljesen ismeretlen a film !

A film 2008-as és 2009-es de mai napig nincs magyar szinkron hozzá és nem is mutatták be a magyar mozikban, azt hiszem még dvd szinten se lehet kapni.
Véletlen lenne ?

Sok minden van ebben a kis videóban is, ami a mi VALÓSÁGUNKBAN PONT ÍGY MŰKÖDIK !
Titkos háttérhatalom - Teljes HAARP Elme-Kontrol és Elrejtett Tudás.




Vízkereszt és farsang

Ezen a napon a nyugati egyházakban három eseményt ünnepelnek: a napkeleti bölcsek vagy a hagyomány szerint a háromkirályok (Gáspár, Meny­hért és Boldizsár) látogatását a gyermek Jézusnál, Jézus megkeresztelkedését a Jordán folyóban, valamint az általa véghezvitt első csodát a kánai menyegzőn.

Jézus megkeresztelkedésének emlékére a katolikus templomokban vizet szentelnek, s ebből a hívek hazavihetnek valamennyit. A keleti egyház ezen a napon ünnepli Jézus születését. A Gáspár, Menyhért, Boldizsár néven emlegetett napkeleti királyok az utasok, útonjárók, vendégfogadósok védőszentjei voltak.

A ma­gyar vízkereszt kifejezés a víz meg­szenteléséből, megkereszteléséből ered. A víz és a tömjén megszenteléséből alakult ki a házszentelés hagyománya is. A vízkereszt - más néven háromkirályok vagy epifánia - keresztény ünnep, amelyet általában január 6-án ünnepelnek, ám a római katolikus egyházban sok helyen a legközelebbi vasárnapra tolják el az egyházi ünneplését. Régebben otthon a szenteltvízzel megitatták az állatokat, hogy ne legyenek az év folyamán betegek, vagy az emberek magukra locsolták betegségek és rontás ellen. Egyes he­lyeken a ház földjét is meglocsolták, hogy áldás legyen a házon. Vízkereszt vagy háromkirályok napja a karácsonyi ünnepkör zárónapja és a farsang kezdete. Újabb szokás szerint vízkeresztkor bontják le a karácsonyfát. Van olyan ország, ahol nem decemberben, hanem ma kapják a gyerekek a karácsonyi ajándékokat, így Olasz­országban Befana, a jóságos boszorkány, néhol pedig Babbo Natale ügyel arra, hogy ma megkapják a gye­rekek a meglepetést, S panyolország gyermekeit a napkeleti bölcsek örvendeztetik meg mindenfélével, a portugálokat pedig O Pai Natal, aki a kéményt használja bejáratnak.

A farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. A farsang jellegzetessége, hogy a keresztény liturgikus naptárban nem kötődik hozzá jelentős vallási ünnep, alapvetően a gazdag néphagyományokra épül. A farsang csúcspontja a karnevál, hagyományos magyar nevén "a farsang farka". Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette valójában télbú­csúztató is. Idén farsangfarka március 2-5-ig tart: március 4. húshagyókedd, március 5. hamvazószerda (március 6. torkos csütörtök, amikor még a nagyböjt előtt utoljára megengedett a tor­koskodás). Világszerte számos városban ekkor rendezik meg a híres karneválokat (pl. riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, az Emberiség Szellemi Kulturális Örök­ségeként nyilvántartott mohácsi busójárást, amely idén február 27-től m árcius 4-ig tart.


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az Arany Hajnal 55.5 százalékon áll Görögország fővárosában

Nem véletlenül, mert a nagy múltú város afrikai és muzulmán bevándorlók bűntanyájává züllött, cionista támogatással.


Országszerte természetesen nem áll (még) ilyen jól az AH, de több korábbi felmérés szerint is vezető helyen tanyáznak 20-22 százalékkal. Az AH 7 százalékkal került a parlamentbe, ahol 3 év alatt megháromszorozta táborát. Mert, ellentétben a Jobbikkal nem alkudott meg a cionistákkal, nem paktált le az iszlámmal, sem a kormánnyal.

Az Arany Hajnal a Jobbik támogatásának mindössze egyharmadát kapja évente (vagyis csak kapta, mert a rezsim letiltotta), vásárlóerő-értéken még kevesebbet, hiszen Görögország drágább. Mégis, eleve kisebb költségvetésüket, sőt, fizetésük nem kis részét is szinte kizárólag szociális akciókra és polgári önvédelemre költötték.

Iliasz Kasziriadisz, az Arany Hajnal főpolgámester-jelöltje és szóvivője jelenleg 55,5 százalékon áll. A cionista rezsim, miután törvénytelenül bebörtönözte a párt elnökét, Nikosz Mihaloliakoszt és több más képviselőjét, majd törvénytelenül letiltotta a párt állami támogatásának folyósítását, most azon mesterkedik, hogy a választásokról valahogy kizárassa az AH-t. A nép reakciója: egyre népszerűbb az Arany Hajnal.

Néhány tipikus kép Athénből. A muszlim és afrikai bevándorlók először mindenütt a fővárost szállják meg (lásd London, Párizs, Brüsszel, Berlin stb)


Ez nem a gettó. Csupán az athéni közgazdaságtudományi egyetem előtti utcakép


Ez már a az athéni gettók egyike, ahol fehér kereszténynek lenni nem életbiztosítás


A néger örömlányok tömegesen hozzák be az AIDS-t Görögországba (is)


(MagyarHajnal.com nyomán Harcunk-info)

Kapcsolódó:
   Ön hallott már az olasz vasvillás tüntetésről? Vagy ezt nem mondták be a híradóba?

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Joe Eszterhas: "Mel Gibson szerint a holokauszt egy rakás lószar"
2012. április 12. NOL

Ismét Gibson zsidózásától hangos a sajtó. Most a The Maccabees forgatókönyvírója, Joe Eszterhas vádolja antiszemitizmussal a színészt, mondván, azért nem készíti el végül a filmet, mert utálja a zsidókat.


Mel Gibson a Sötétség határán című filmben

Joe Eszterhas, az Elemi ösztön és a Showgirls forgatókönyvírójának haragját az váltotta ki, hogy a Warner Brothers stúdió elutasította az általa írt The Maccabees forgatókönyvét, mondván, nincs benne sok érzelem, győzelmi íz - írja a Guardian.

A bejelentést követően Eszterhas egy kilencoldalas levelet írt Mel Gibsonnak, melyben azt állítja, valójában azért lépett vissza a Júdás Makkabeus életéről szóló film forgatásától, mert gyűlöli a zsidókat. Mint írja, már a film előkészületekor azt gyanította, Gibsonnak esze ágában sincs megcsinálni a filmet, csupán antiszemita és rasszista kijelentései, valamint botrányos válása miatt megtépázott renoméját akarja visszaállítani. Ez a gyanúja pedig szerinte beigazolódott, hiszen hiába dolgozott ő a forgatókönyvön, nevetséges indokokkal visszadobták azt.

Említést tesz arról is, hogy Gibson nem fogta vissza magát, és közös munkájuk során többször is bibsiknek és gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat (eredetiben: Hebe, oven-dodgers és Jewboys). Leírja, hogy Gibson többször is kijelentette, hogy a "a holokauszt egy rakás lószar", és rendszeresen összekeverte a Tórában leírtakat a Cion bölcseinek jegyzőkönyveivel.

Megjegyzi azt is, hogy Gibson veszélyt jelent másokra, leginkább volt feleségére, Oksana Petrovna Grigorievára, akit többször életveszélyesen megfenyegetett. "Azt mondtad: 'Meg fogom ölni! Meg fogom öletni!' Azt mondtad, van két FBI-os barátod (vagy korábban az FBI-nál dolgozó barátaid), és hogy segítenek meggyilkolni őt."

Gibson annyit reagált a levélre, hogy valóban gyakran volt ideges, mert Eszterhas késett a forgatókönyvvel, amivel végül sem ő, sem a stúdió nem volt elégedett. "Tíz éve dolgozom ezen a projekten, de csak nyolc éve hoztam nyilvánosságra. Nagyon szeretném leforgatni a filmet, de sem én, sem a Warner Brothers nem akarjuk, hogy az a te szövegkönyved alapján készüljön" - írta. A szenvedélyességért elnézést kért, a levél többi részét pedig kitalációnak minősítette.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"A nyilas terror elkövetői jórészt nem nyilasok voltak" - mondta ki Karsai azt, amit évtizedek óta tudunk
2013-12-20. 10:20 Kuruc.info

Az Országos Széchenyi Könyvtár, az 1956-os Intézet és az Oral History Archívum december 11-én rendezte meg Búvópatakok - mélyfúrások, a magyar jobboldal 1945 után című történészkonferenciáját. Ahol is meglepő esemény történt: Karsai László hivatalos holokauszt-történész a revizionista történészek és az emigrációban élő egykori nyilas szerzők álláspontjára helyezkedett.


Karsai ugyanis a rendezvényen arról beszélt, hogy a "nyilas terror" elkövetői jórészt nem nyilasok voltak, hanem az "1944-ben hozzájuk csapódó társutasok, sok esetben katonaszökevények." Mindebben persze semmi újdonság nincsen. A külföldre menekült hungarista szerzők ugyanis - így például Koós Kálmán és Fiala Ferenc - visszaemlékezéseikben már sok évtizeddel ezelőtt leírták: a budapesti ostrom idején alvilági bandák járták a főváros utcáit, és vérengzéseket követtek el, elsősorban a zsidók vagyonának megszerzése céljából. Ellenük a hungarista hatóságok fel is léptek, de a háború körülményei között nem sikerült megfékezni garázdálkodásukat - olvasható a két említett hungarista politikus könyveiben. Szavaiknak hosszú évtizedeken át senki sem adott hitelt. Most Karsai ugyanazt mondja, amit ők. Vajon Karsait is kiátkozzák a hivatalos történészek? Vagy ő elmondhatja az igazságot, mert a "választottak" közé tartozik?

Karsainak más "bűne" is van, ugyanis 2008-ban, a Szálasi-napló 1943 őszétől 1944 nyaráig tartó bejegyzéseinek megjelenését követően, a Néphazugságnak adott interjújában kijelentette: "Szálasi zsidópolitikája nagyságrenddel jobb, mint a német megszállás utáni Sztójay-kormányé. Azt hangoztatta, nem megölni kell a zsidókat, hanem dolgoztatni. Majd a hite szerint megnyert háború után ki akarta telepíteni Magyarországról az összes zsidót." Karsait ezért a megjegyzéséért sem rekesztették ki sehonnan.

És ezzel még nincs vége Karsai "coming out"-jainak, ugyanis több alkalommal is nyilvánosan közölte: Magyarországról nem több tízezer, hanem legfeljebb 10 ezer cigányt deportáltak 1944-ben, és közülük hozzávetőleg ezren haltak meg. (Holott az 50, sőt 70 ezres áldozati számokról is hazudoznak.) Valamilyen rejtélyes oknál fogva azonban Karsait senki sem jelentette fel sem a holokauszt tagadásáért, sem pedig azért, mert jelentéktelen színekben tüntette fel a nemzetiszocialista rendszer bűneit. Vajon miért nem?

Perge Ottó - Kuruc.info

Kapcsolódó:
   "A Kuruc.info fekélye a magyar közéletnek" - színre lépett a Karsai-nemzedék legifjabbik tagja
   Karsai még kollégáit is kérlelte, hogy írjanak tanulmányt a Jobbik "nácizmusáról"
   Első fokon nem neonáci a Jobbik: Karsai Lászlónak levélben kell kifejeznie "sajnálkozását"
   Lipusz Zsolt válasza a "nackózó" Karsai Lászlónak
   Karsai László a saját diákjairól: Ők "mindennek a legalja"
   Zsidó parancsra át kell írni a tankönyveket Németországban



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija fogadta Schiffer Andrást
2013. december 20. péntek LMP sajtó

Péntek délelőtt Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija - Bodnár Dániel, az EMIH vezetőségi tagja társaságában - hivatalában fogadta Schiffer Andrást az LMP frakcióvezető-társelnökét. A megbeszélésen a hit- és erkölcstan oktatás bevezetésének helyzete mellett, a nemzeti emlékezet és a politikai antiszemitizmus összefüggései kerültek szóba, különös tekintettel a 2014-es Holokauszt Emlékévre.

Budapest, 2013. december 20.
LMP


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Holokausztos öngól: csupán Izraelben még mindig 192 ezer a "holokauszt-túlélők" száma
2013-12-01. 11:47 Kuruc.info

Tiltakoznak az izraeli "holokauszttúlélők", mivel többségük szegénységben él. 92%-uk szerint a kormánynak jóval több pénzt kellene költeni rájuk. A hír nem különösebben meglepő, mivel valóban elképzelhető, hogy a gójoktól kicsikart hatalmas összegű kárpótlási pénzeket az alapítványoknak és segélyszervezeteknek álcázott bűnszervezetek lenyúlják. Az igazán érdekes, és a holokauszt-vallás rogyadozó alapjait ismételten megrengető hír azonban a következő: jelenleg Izraelben 192 ezer az állítólagos holokauszt-túlélők száma.


"Ha mindenki, aki magát holokauszt-túlélőnek tartja, ténylegesen az is, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?"

De vajon mennyien lehetnek a holokauszt túlélői világszerte, ha Izraelben még mindig 192 ezer van belőlük? 2000-ben a tel-avivi kormány még 960 ezer "holokauszt-túlélőt" tartott nyilván. A Háárec című izraeli napilap angol nyelvű kiadása 2004. április 18-án arról adott hírt, hogy 687 ezer azoknak a zsidó származású személyeknek a száma szerte a nagyvilágban, akik valamelyik német megszállás alatt álló országban laktak a háború alatt, és még mindig életben vannak. Egy Stuart Eizenstat nevű holoszélhámos, a "kárpótlási pénzek" kizsarolására szakosodott Claims Conference's "speciális tárgyalója", egy esztendővel ezelőtt az AP hírügynökségnek adott nyilatkozatában kijelentette: "Az egyik, ami engem cselekvésre ösztönöz, hogy a legalaposabb vizsgálatok szerint is valószínűleg 500 ezer túlélő van életben a világon, akiknek a fele szegénységben vagy a szegénységi küszöb közelében él. Mindez állandó felelősséget ró ránk. Még nem értünk az út végére."

A zsidó származású, ugyanakkor a holokauszt-ipar megdöbbentő visszaéléseit mégis bátran leleplező Norman Finkelstein a hivatalos statisztikák alapján kiszámolta, hogy amennyiben a holokauszt-iparosok igazat mondanak a "holokauszt-túlélők" létszámát illetően, akkor közvetlenül a háború befejezésekor 8 millióan kellett volna lenniük. Vagyis ha hinni lehetne a holoparaziták állításainak, akkor az 1939 és 1945 között meggyilkolt hatmillió zsidó mellett még létezett nyolcmillió zsidó, akik akár Európában, akár a kontinensről elmenekülve élték túl a háborút. Két eset lehetséges: a háború előtt vagy 14 millió zsidó élt Európa később német megszállás alá került országaiban, vagy pedig a németek a hatmilliónál messze kevesebb számú zsidót gyilkoltak meg. Norman Finkelstein - egyébként hivatalosan ugyancsak "holokauszt-túlélő" - édesanyja alighanem mindannyiszor a lényegre tapintott, amikor fiának feltette az alábbi rasszista és gyűlöletkeltő kérdést: "Ha mindenki, aki magát holoka uszt-túlélőnek tartja, ténylegesen az is, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?"

További gond is van a még napjainkban is életben lévő több százezer feltételezett holokauszt-túlélővel. Ők ugyanis egészen kicsi gyermekként, vagy legfeljebb tizenéves kamaszként kerültek a "haláltáborokba". Csakhogy ha valakit például 10 évesen hurcoltak Auschwitzba, akkor most már egészen biztosan betölti 80. évét. De hogyan maradhatott életben egy Auschwitzba deportált gyermek, amikor is a "kétségbevonhatatlan hitelességű szemtanúk" beszámolói szerint az auschwitzi "rámpán" korbáccsal a kezében álldogáló és csokoládét is osztogató gaz Mengele a 15 évesnél fiatalabb gyerekeket megérkezésük után azonnal küldte is a "gázba"?

Közelebb járunk persze az igazsághoz, ha feltételezzük, hogy a holoparaziták minden egyes zsidót holokauszt-túlélőnek tekintenek, aki 1933 és 1945 között életben volt, és Európában, illetve a Szovjetunióban lakott. Igen ám, csakhogy ebben az esetben megint csak egy pofátlan, ráadásul kifejezetten rasszista jellegű világméretű csalással van dolgunk. Hiszen joggal merül fel a kérdés: vajon miért csak az 1933 után született és Európában élő zsidóknak jár kárpótlás, más nemzetek fiainak miért nem? A zsidók élete többet érne, mint egy nem zsidóé? Hogy is van ez, uraim?
A holokauszt-túlélők körül csapott felhajtás valójában tehát egy újabb hatalmas holokausztos öngól. Csak hát ugye a kapzsiság felülmúlja a józan észt: a több százezer "holokauszt-túlélő" létezése ugyanis nem egykönnyen hozható összhangba a gyermekek tömeges elgázosításáról szóló történetekkel.

Perge Ottó - Kuruc.info

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Zsidók öltek zsidókat, hogy a túlélőket Izraelbe kényszerítsék
2011. szeptember 25., vasárnap Kitalált Újkor

A palesztin állam létrehozása körüli huzavona kapcsán ideje rátérnünk a "kitalált újkor", a "hamis történelem" egyik legközpontibb kérdésére, de a Kertész Ákos-botrány is jelzi, mennyire alapvető fontosságú LENNE szembenézni korunk egyik legnagyobb hazugságával. Kiemelten a "jobboldalon", a "hazafias táborban", mert épp ez az a közeg, ami a hamis történelemcsinálók kedvenc célcsoportja, ezek a megcélzott közegek fogadják el a legnaívabbul a háttérhatalom által nekik gyártott "hősöket", valójában a világszétverők ügynökeit.

A fenti címmel természetesen egy jóval nagyobb horderejű kérdésről lesz majd szó, a Nagy Holokausztvallás központi témájáról, de bemelegítésnek itt egy fontos adalék a cionista háború egy mellékhadszinteréről, az arab és más iszlám országok zsidóságának eszközként kezeléséről.

Naeim Giladi: "Ben Gurion botrányai: Hogyan gyilkolt a Hagana és a Moszad zsidókat"

Jellemző, hogy az Amazon lehagyja a cím "kényes" részét, és hogy : "Out of Print-Limited Availability." - a könyv elfogyott...
"Naeim Giladi, Iraki születésű amerikai zsidó újságíró: "Azért írtam ezt a könyvet, hogy elmondjam az amerikai embereknek, főleg a zsidóknak, hogy az iszlám országokból a zsidók nem önszántukból emigráltak Izraelbe, hanem azért, hogy erre kényszerítsék őket, zsidók zsidókat öltek; és hogy még több arab föld elkobzására nyerjenek időt, zsidók számos alkalommal elutasítottak őszinte békejavaslatokat arab szomszédaik részéről. Arról írok, amit az első izraeli miniszterelnök "kegyetlen cionizmusnak" nevezett. Azért írok erről, mert én is résztvevője voltam." Giladi bemutatja a fájdalmas igazságot Palesztina cionista meghódításáról és arról, hogy David Ben-Gurion hivatali idejében mesterségesen keltettek antiszemitizmust az iraki zsidó közösségek ellen, hogy az iraki zsidókat Izraelbe vándorlásra ösztönözzék. A cionisták célja a nyers zsidó munkaerő importja volt a Közel-Keletről, hogy legyen, aki szánt és vet a frissen ü ressé tett földeken. Szintén fel kellett tölteni a hadsereget sorkatonákkal, hogy legyen aki megvédje a lopott területeket."

Itt elolvasható a könyv angolul.

Az alábbi interjúban Giladi részletezi a zsidó titkosszolgálatok által zsidók közé dobott gránátokat, bombákat és általuk gyártott és Irakban terjesztett antiszemita röplapokat. Hogy az izraeli kormány az iraki angolbáb kormányt rávette, fossza meg a zsidókat állampolgárságuktól, mert zömük inkább maradt volna. A tapasztalatlan fiataloknak meg fűt-fát igértek az "igéret földjén".
Nem minden zsidó ősi álma volt az alija, ezeket ösztönözni kellett, szó szerint "fegyvert tartva a homlokukhoz". A fegyvert cionista zsidók tartották.

Volt persze ugyanenek a háborúnak egy hadszíntere a II. világháború alatti és utáni Európában is. Utóbbiban különösen a frissen szovjet megszállás alá került országok, közte hazánk túlélő zsidói ellen a zsidó vezetésű kommunista titkosszolgálatok által megszervezett pogromok az érdekesek. Természetesen a kommunista rezsim mindenestől a cionizmust is ESZKÖZÉÜL használó globális (nagyrészt zsidó származású vezetőkkel rendelkező) nagytőke műve, ahogy a hitleri rezsim is, de ez utóbbit még a radikális jobboldali, "antiszemita" közeg jókora, talán nagyobb része se képes felfogni. Működik a történelemhamisítás...


"Ben Gurionnak a "keleti zsidók" azért kellettek, hogy megműveljék a sokezer hektár földet, amit az izraeli csapatok által 1948-ban elűzött palesztinok hagytak hátra.
És kezdtem megtudni, milyen barbár módszerekkel szabadították meg a születő államot annyi palesztintól, amennyitől csak lehetséges. A világ ma hátrahőköl a baktériumhadviselés gondolatától, de valószínűleg Izrael használta ezt először a Közel-Keleten. Az 1948-as háborúban a zsidó csapatok kiűzték az arab falvak lakosságát, gyakran fenyegetéssel, néha egyszerűen lelőve egy féltucat fegyvertelen arabot, elrettentő például a többiek részére. Hogy az arabok ne térhessenek vissza újrakezdeni az életüket ezekben a falvakban, az izraeliek tífusz- és vérhasbaktériumokkal fertőzték meg a kutakat.
Uri Mileshtin, az Izraeli Hadsereg hivatalos történésze írt és beszélt a baktériumfegyverek használatáról. Mileshtin szerint Moshe Dayan, akkoriban hadosztályparancsnok adott parancsot 1948-ban az arabok kiűzésére falvaikból, házaik lebulldózerezésére és kútjaik használhatatlanná tételére tífusz- és vérhasbaktériumokkal.
Acre olyan fekvésű volt, hogy gyakorlatilag egyetlen géppuskával meg tudta magát védeni, ezért a Hagana baktériumiokkal fertőzte meg a forrást, amely vízzel látta el a várost. A forrás neve Capri volt és északról, egy kibuc mellől folyt a vize. A Hagana elfertőzte a vizet, a lakosság megbetegedett és a zsidó csapatok megszállták Acre-t. Ez olyan jól ment, hogy egy Hagana-osztagot arabnak öltözve beküldtek Gázába, ahol egyiptomi csapatok voltak, és az egyiptomiak elkapták őket, amint két doboz tífusz- és vérhasbaktériumot juttattak a vízellátó rendszerbe, mit sem törődve a civil lakossággal. "Háborúban nincsenek érzelmek" mondta az egyik elfogott Hagana-tag."

"Az 1950-51-es es bombamerényletek

    Az 1941-es zsidóellenes zavargások kiváló ürügyet teremtettek a briteknek, hogy bevonuljanak Bagdadba visszajuttani a hatalomba a britpárti régenst és britpárti miniszterelnökét, Nouri el-Szaidot. Szintén ürügyet nyújtottak a palesztinai cionistáknak egy iraki illegális cionista mozgalom létrehozására, először Bagdadban, majd más városokban is, Bászrában, Amarában, Hillában, Diwaneiában, Abrilban és Kirkukban.
A második világháború után gyorsan váltották egymást az iraki kormányok. A palesztinai cionista hódítás, különösen a deir jasszini palesztinok lemészárlása felerősítette a britellenes mozgalmat Irakban. Amikor az iraki kormány új barátsági szerződést írt alá Londonnal 1948 januárjában, az egész országban zavargások törtek ki. A szerződést nemsokára érvénytelenítették és Bagdad követelte a brit katonai misszió kivonását, amely 27 éve irányította az iraki hadsereget.
1948 folyamán később Bagdad Palesztiinába küldött egy katonai különítményt a cionisták eleni harcra és amikor Izrael májusban kikiáltotta függetlenségét, Irak lezárta a haifai olajfinomítót ellátó olajvezetéket. Abd al-Ilah azonban még mindig régens volt és a britek quislingje, Nouri el-Said újra miniszterelnök volt. Én az Abu Gréb börtönben voltam 1948-ban, ahonnan csak 1949 szeptemberében szöktem meg Iránba.
Hat hónappal később - konkrétan március 19-én - bomba robbant Bagdadban az Amerikai Kulturális Központ és Könyvtárnál, megrongálva az épületet és többeket megsebesítve. A központ a fiatal zsidók kedvenc találkozóhelye volt.
Az első közvetlenül zsidókra dobott bomba 1950. április 8-án 9.15-kor robbant. Egy három fiatallal arra hajtó autóból dobtak gránátot a bagdadi El-Dar El-Bida Kávézóra, ahol zsidók ünnepelték a Pészahot. Négy ember súlyosan megsérült. Azon az éjjelen szórólapokat osztogattak, amelyek a zsidókat Irak azonnali elhagyására szólították fel.
Másnap rengeteg zsidó, többségükben szegények, akiknek nem volt mit vesztenie, zsúfolódott össze a kivándorlási hivatalokban, hogy lemondjon állampolgárságáról és beadja Izraelbe vándorlási kérelmét. Olyan sok volt a kérelmező, hogy a rendőrségnek zsidó iskolákban és zsinagógákban kellett regisztrációs irodákat nyitnia.
Május 10-én hajnali 3-kor egy gránátot dobtak a zsidó tuljadonban levő Beit-Lawi Automobil Vállalat kirakata felé, részben lerombolva az épületet. Személyi sérülés nem történt.
1950. június 3-án egy újabb gránátot dobtak ki egy száguldó autóból Bagdad El-Batawin negyedében, ahol a legtöbb gazdag zsidó és középosztálybeli iraki élt. Senki nem sérült meg, de a robbanást követően cionista aktivisták sürgönyöket küldtek Izraelbe, hogy az Irakra szánt bevándorlási kvótát növeljék meg.
Június 5-én 2.30-kor bomba robbant a zsidó tulajdonban levő Stanley Shashua épületnél az El-Rashid utcán, anyagi kárt okozva, de személyi sérülés nélkül.
1951. január 14-én délután 7-kor gránátot dobtak a Masouda Shem-Tov zsinagóga előtt tartózkodó zsidók csoportjára. A robbanás elszakított egy nagyfeszültségű vezetéket, három zsidót ért halálos áramütés, köztük egy fiatal fiút, Itzhak Elmachert, és 30 másik sebesült meg. A támadás után a zsidók kivándorlása napi 6-700 főre ugrott.
A cionista propagandisták máig azt állítják, hogy az iraki bombákat zsidógyűlölő irakiak robbantották, akik ki akarták űzni a zsidókat országukból. A szörnyű igazság az, hogy a bombákat, melyek iraki zsidókat öltek és nyomorítottak meg és megrongálták a tulajdonukat, cionista zsidók dobták.
Úgy gondolom, hogy a könyvemben szereplő dokumentumok között a legfontosabbak közé tartoznak két röpcédula példányai, melyeket az illegális cionista mozgalom adott ki és amiken a zsidókat Irak elhagyására szólították fel. Az egyik 1950. március 16-I, a másik 1950. április 8-I keltezésű.
A kettő közötti különbség döntő jelentőségű. Mindkettő feltüntették a kiadás dátumát, de csak az április 8-i mutatja az időpontot: délután 4 óra. Miért tüntették fel az időpontot? Ilyen pontosság példa nélküli volt. Még a vizsgálóbíró, Salaman El-Beit is gyanúsnak találta. Vajon a du. 4 óra feltüntetői alibit akartak a bombamerénylet idejére, amiről tudták, hogy öt órával később fog bekövetkezni? Ha igen, honnan tudtak a merényletről? A bíró arra következtetett, hogy onnan tudták, hogy az illegális cionisták és a merénylők kapcsolatban álltak egymással.
Erre a következtetésre jutott Wilbur Crane Eveland, a CIA korábbi magasrangú tisztje is, akivel volt alkalmam találkozni New Yorkban 1988-ban. Homokkötelek c. könyvében, melynek megjelentetését a CIA ellenezte, Eveland ezt írja:
"Abból a célból, hogy az irakiakat Amerika-ellenesnek mutassák és hogy megrémítsék a zsidókat, a cionisták bombákat telepítettek az USA Információs szolgálat könyvtára és zsinagógák közelébe. Nem sokkal később röplapok tűntek fel, Izraelbe vándorlásra biztatva a zsidókat. . . . Bár később az iraki rendőrség bizonyítékokat adott át nagykövetségünknek arról, hogy a zsinagóga és könyvtár elleni támadások, valamint a zsidóellenes és Amerika-ellenes röplamkampányok a földalatti cionista szervezet művei voltak, a világ nagy része elhitte a jelentéseket, hogy arab terrorizmus váltotta ki az iraki zsidók menekülését, akiket a cionisták "megmentettek", valójában azért, hogy növeljék Izrael zsidó lakosságát."
Eveland nem részletezi a cionistákat a támadásokkal összekötő bizonyítékokat, de én megtettem a könyvemben. Pldául 1955-ben szerveztem egy bizottságot iraki származású zsidó ügyvédekből, hogy képviseljék olyan iraki zsidók követeléseit, akik még mindig rendelkeztek Irakban tulajdonnal. Egy jól ismert ügyvéd, aki kérte, hogy ne közöljem a nevét, tudomásomra hozta, hogy az iraki laborvizsgálatok igazolták, hogy az Amerikai Kulturális Központ elleni bombatámadásnál talált röplapok ugyanazon az írógépen készültek és ugyanazon a stencilgépen lettek sokszorosítva, amiken a cionista mozgalomnak közvetlenül az április 8-i bombatámadás előtt terjesztett röplapjai.
Elemzések kimutatták azt is, hogy a Beit-Lawi támadásnál használt robbanóanyag megegyezett egy Yosef Basri nevű iraki zsidó aktatáskájában talált robbanóanyag-maradványokkal. A jogász Basrit Shalom Salih cipésszel együtt 1951. decemberében perbe fogták a támadásokért és a következő hónapban kivégezték. Mindketten a Hashura, a földalatti cionista szervezet katonai szárnyának tagjai voltak. Salih végül bevallotta, hogy ő, Basri és egy harmadik férfi, Yosef Habaza hajtották végre a támadásokat.
Az 1952 januári kivégzések idejére a becslés szerint 125 ezres iraki zsidóság 6 ezer fő kivételével már Izraelbe menekült. Ráadásul a britbarát és cionistabarát báb el-Said befagyasztotta a vagyonukat, beleértve a készpénzt. (Volt lehetőség iraki dinárok kivitelére, de amikor a bevándorlók beváltották őket Izraelben, azt kellett tapasztalniuk, hogy az izraeli kormány megtartotta magának az értékük 50%-át.) Még azok a zsidók is elveszítették állampolgárságukat, akik nem jelentkeztek kivándorlásra, de éppen külföldön tartózkodtak, amennyiben nem tértek vissza egy meghatározott időn belül. Felszámoltak egy ősi, kulturált, prosperáló közösséget és tagjait áttelepítették egy keleteurópai zsidók által uralt országba, akik kultúrája nemcsak idegen, de teljesen gyűlöletes volt számukra."



Hasonló témájú bejegyzések:

"... hogy forróvá tegyem a talajt a diaszpórában élő zsidek lába alatt..."
"... én ma is kész vagyok rá, önként, hogy elvégezzem Izrael népéért a mocskos munkát, hogy szükség szerint arabokat öljek, hogy száműzzem, elkergessem, megégessem őket, hogy meggyűlöltessem magunkat, hogy forróvá tegyem a talajt a diszpórában élő zsidek lába alatt, és arra kényszerítsem őket, hogy jajgatva, de gyorsan idefussanak az országba. Még ha itt is, ott is fel kéne ezért robbantanom egy csomó zsinagógát."

Kinek volt fontos, hogy MOHAMED 3 éves IZRAELI kisgyereket öljön Franciaországban?

Hitler, a cionista báb
"... a németség pozíciói a háború és főleg Hitler tevékenysége nyomán sokkal rosszabbak, mint a háború előtt voltak!
Ezzel szemben a főleg zsidó eredetű (a judaizmus nihilista irányzataival kapcsolatban levő) globalista bankárelit tevékenysége minden területén nyert Hitler háborús tevékenysége és személyes döntései következtében"

Kiddush Hashem - a Holokuszt zsidó receptje - A vallási háttér
"Ez a (végső) Megváltás ... magában fogja foglalni az összes nemzet lerombolását, elpusztítását, legyilkolását és kitörlését: az övéket, az őrzőangyalaikét és az isteneikét. ... A Szent (Isten), aki áldott legyen, el fogja pusztítani az összes nemzetet, Izrael kivételével."

"A férfi a zsinagógába viszi a gyermekeit és ott, a Tóraszekrény előtt leöli őket: "És ráfröccsentette vérüket a Tóraszekrény oszlopaira ... és ezt mondta: 'Legyen ez a vér vezeklés az összes bűnömért' "

Bejegyezte: Bobkó Csaba dátum: 21:21

Kapcsolódó:
   Lépes Andor: Zsidók keresztény álarcban


Zoltán Völgyi: A magyarság körében, úgy mint általában a többi turáni népeknél is, ismeretlen volt a faji gyűlölet vagy a vallási türelmetlenség, de a mai helyzetben, az idegen vallások elterjedése ártalmas a nemzeti egységünknek, veszélyezteti társadalmunk békéjét és rendjét, és az idegen felekezetek és egyházak sértik országunk törvényeit és államunk felségjogát.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! - Ukrajna a célkeresztben (Videóval)
2014 jan. 03 vilaghelyzete.blog - Betyárvilág

Egy mai napon nyilvánosságra hozott, 68 országban készített közvélemény-kutatás szerint a világban a békére a legnagyobb fenyegetést ma az Egyesült Államok jelenti. Nem csak az Amerika-ellenes államokban, de olyan szövetséges partnereinél is így gondolják, mint Törökország vagy Görögország.
Nem hiszem, hogy ezt bárkinek bizonygatni kellene, aki igazságkutató oldalakat olvas vagy egy kicsit tisztában van az elmúlt száz év VALÓDI történelmével.
Viszont az RT News oknyomozó műsora hozzáférhetővé teszi a bizonyítékokat és a kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv segítségével tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat.
A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak.
Az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét. Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".


Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozások hátterét.
- A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatásáról árulkodnak !
- Miért osztogat John Kerry helyettese cukorkákat fanatikus tüntetőknek, akik buldózerrel mentek az embereknek ?
- Figyelmeztetés arról, hogy Washington "dzsihádistái" készek a világháborúra.

Amikor a 20.századi nyugati gyarmatosítók kitiltották a kutyákat és a kínaiakat Shanghai parkjaiból, nem árulták el odahaza, hogy fajüldözők és egész népeket döntenek rabszolgasorba, rabolják el erőforrásaikat. A főáramú médián keresztül arról biztosították a népet, hogy "civilizálják a bennszülötteket".

A 21.század okosabb nyilvánosságának átveréséhez Noam Chomsky tudós szerint még óvatosabb ürügyre van szükség, a gyakorlatban azonban a Nyugat továbbra is kormányokat buktat meg az egész világon és bábrendszereket állít fel.

Nebojsa Malic washingtoni elemző szerint az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.
A jéghegy csúcsa, hogy amerikai szenátorok utaznak Kijevbe (pl. McCain) és csatlakoznak a tüntetőkhöz, miközben Victoria Nuland külügyi államtitkár cukorkákat osztogat.

A valóság az, hogy vezető amerikai tisztviselők máris szankciókat követelnek az ország ellen, ami pontosan azokat a hétköznapi embereket érintené, akikért állítólagosan beavatkoznak most. Emellett a tömegmédia hisztérikusan vérért kiált, teljesen eltúlozza a tiltakozók számát és figyelmen kívül hagyja erőszakosságukat.
A Virtual Politics szerint az amerikai kormány a 2004-es narancsos forradalom óta pénzeli az ellenzéki politikusokat Ukrajnában, bár elismeri, hogy az általa támadott kormány demokratikus kormány.
Sőt, a "Lator állam: Útikalauz a világ egyetlen szuperhatalmához" c. könyv azt írja, hogy az USA legalább egy tucat független nemzet esetén finanszírozott adott pártokat vagy jelölteket, és még több nemzet kormányát kényszerítette lemondásra. (Hozzáteszem, hogy ezek magyarországi megfelelőit is jól ismerjük és nap, mint nap láthatjuk megnyilvánulásaikat, amikben külföldi megrendelőket igyekeznek kiszolgálni.)

Ugyanakkor az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy saját politikáját bármilyen külföldi finanszírozza:
"Törvényellenesnek minősül, ha egy külföldi nemzetiségű pénztámogatást nyújt politikai hivatallal kapcsolatban."
/ US Code Amended Article 2, Section 441E (A) /

Ha egy külföldi mozgalom csatlakozott volna az Occupy Wall Street tüntetőkhöz és fizette volna az ellenzéket, hogy segítse az amerikai kormány megdöntését úgy, ahogy Washington teszi Ukrajnában és máshol, az elemzők szerint a Fehér Ház nagyon begurult volna.
"Hisztériásak lennének. A kormányvezetők ezt az Egyesült államok belügyeibe való teljesen elfogadhatatlan beavatkozásnak tekintenék. Ugyanakkor bűntudat nélkül teszik ugyanazt most Ukrajnában és sok-sok más esetben a világ minden részén. Egyértelmű, hogy az Egyesült államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában és ennek semmi köze ahhoz, amiért állítólagosan aggódnak: tehát az emberi jogokhoz vagy a demokráciához."
"Miért nincsenek szankciók az Egyesült államok ellen azért, amit Irakban tettek vagy amit Afganisztánban tesznek, vagy Vietnámban és a világ sok más országában ?"
Emellett színészek egyre nagyobb számban próbálják saját hírnevüket felhasználva befolyásolni a közvéleményt a világpolitikáról. George Clooney a tüntetőket üdvözli és ukrán szöveget olvas fel..., Angelina Jolie Irakban .... (részletek a videóban)

Létezik egy CIA rendszerváltási kézikönyv, amit a nyugati szervezetek és kormányok által fizetett emberek betű szerint követnek. Ilyen anyagokat néhány évtizeddel ezelőtt repülőgépekről dobálták azokban a demokratikus országokban, amelyek nem hódoltak be eléggé. A "szabadságharcos kézikönyve" tetszelgős címet viselő propaganda füzeteket szórtak szét Nicaraguában, ami útmutatást adott az állampolgároknak arról, hogyan szabotálják saját országukat telefonvezetékek elvágásával, fák országutakra való döntésével.
A CIA dokumentuma nyilvánosan engedi meg a terrorizmust. Gondosan kerüli a sajtóban az olyan szavakat, mint "meggyilkol" és az országok bíráinak és kormánytisztviselőinek "megsemmisítésére", kiiktatására szólít fel. A maffia nyelvét használva azt írja, hogy hivatásos bűnözőket fogadnak fel a kiválasztott "munka" elvégzésére.

Aligha mondanak le ezekről az irányelvekről, amint láthatjuk, sőt az illegális, titkos műveletek az amerikai külpolitika kiegészítő taktikából elsődleges taktikává léptek elő ! - tárja fel a Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv. A titkosnak szánt megsemmisítési utasítás ezt mondja: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".
A kézikönyv hivatalosan utasít olyan viselkedésre, ami, mint írja, törvénytelen, beleértve az amerikai katonáknak adott parancsot arra, hogy más országok katonai egyenruháját viseljék. Arra is parancsot ad, hogy szivárogjanak be polgári csoportokba, és "gerilla csapatokat" képezzenek.
A dokumentum szerint más országok belügyeibe való törvénytelen beavatkozás most már az amerikai politika alapelve.
Az Irán elleni amerikai támadások "ugyanabból a szövegkönyvből" származnak, mint Ukrajnával és Grúziával szembeni támadások. Amerika iráni terroristákat képez ki - jegyzi meg a BBC - és több ezer gyilkosságért felelős. És amint a Pentagon elkezdte finanszírozni őket, Hillary Clinton levette a terroristacsoportot a hivatalos terroristákat tartalmazó listáról. Alapvető gyógyszereket zárnak el Irán elől az USA szankciókkal. A Guardian arról számol be, hogy ezzel szó szerint milliók életét kockáztatja. A háborús bűncselekményekkel foglalkozó leghíresebb ügyész, Francis Boyle professzor arra figyelmeztet, hogy az iráni gyerekek az iraki sorsra jutnak. A PBS News jelentése szerint a 90-es évek óta folytatódó amerikai szankciók felelősek közvetlenül félmillió gyermek haláláért.
- Azt hallottuk, hogy több, mint félmillió gyermek halt meg Hiroshimában. Megéri ezt megtenni ?
- Azt hiszem nagyon nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy megéri.


RT: Irán esetén mit értenek a "megéri" szó alatt ?
- Pepe Escobar (Asia Times) nyilatkozik: "A nukleáris program problémáját előre kiagyalták, főleg az USA. Azzal a hátsó gondolattal, amit mindenki ismer: hogy rendszerváltás legyen."
Barack Obama és David Cameron folyton azt mondja, hogy a nemzetközi közösség támogatja őket ebben a rendszerváltásban. Tényleg elfogadják ezt az emberek ?
"- Tegyünk különbséget az USA / Kanada - a kormány és nem a kanadaiak - és a három európai hatalom (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország) között, illetve az emberiség többsége között. Fogalmazzunk így, ami azt mondanám, hogy a világ lakosságának 85%-a, ha nem több. Mindent tudnak az iráni aktáról, mert olvassák a helyi sajtót elfogulatlanul követik azt az egyeduralmú Reuters vagy AP tudósítások mellett."
A Pentagon új doktrínája egyszerűen elveti a szuverenitás vagy jogállamiság nemzetközi alapelveit. Egy washingtoni bennfentes azt mondta, hogy "egyetlen céljuk a világuralom és nem tűrnek semmilyen függetlenséget".

"Ellenfeleinket az általunk választott időben, helyen és módszerrel győzzük le. Globális szerepünkhöz szükséges, hogy erőinket távoli környezetekben is bevessük, ahol ellenfeleink megbújhatnak előlünk."

A Pentagon a szépnek hangzó "megvédés kötelessége" kifejezésbe önti ezt a doktrínát. A szkeptikusok szerint ez valójában olyan, mint "engedély a gyilkolásra".

RT: - Miért ütközik az USA mindig olyan nagy ellenállásba azok részéről, akiket állítólag "véd" ?
Richard Falk a Princeton nemzetközi jogi professzora és az ENSZ emberi jogi szervezetének vezetője válaszol :
- "Meglehetősen gyanúsak a humanitárius beavatkozással kapcsolatos kijelentések. Gyakorlatilag megnagyobbítja az erőszak területét és formáját és a szándékolttal ellentétes hatást vált ki."

Szíriában ez az ellentétes hatás vízválasztó lehet az USA számára. Az Amerika és az Al-Kaida között folytatott és kiszivárgott múlt heti beszélgetések szerint Washington már nem ragaszkodik az ottani rendszerváltáshoz.
Az USA emberi belső szerveket megevő partnereinek beszámolója, miszerint "Amerika a következő, ha győznek Szíriában", még a neokonzervatívokat is kissé felidegesítette.
RT: Dr. Gilad Atzmon gyilkosságnak nevezi az intervenciókat. Ha az USA többé nem avatkozik be, mi lesz a többi szegény emberrel a világon, akik arra várnak, hogy az USA bombázzon és megmentse őket ?
- "A beavatkozás az óriási katasztrófa receptje. Éppen ezt látjuk Irakban és Afganisztánban. Hagynunk kell, hogy az emberek maguk találják meg a megoldást. Ha Afganisztánban a nők szabadok akarnak lenni, keményen dolgozniuk kell ezért."

A "HUMANITÁRIUS IMPERIALIZMUS - Háborút elfogadtatni emberi jogokra hivatkozva" alapmű a témában, amely azt írja le, hogy a beavatkozást hírdető háborúpárt plakáthősök - a koszovói és jugoszláv háborúkban - az USA beavatkozásnak éppen az ellenkező, borzalmas következményeit igazolják.
Maga az intervenció szó is azt jelenti, mint fogalom, hogy az USA beavatkozása automatikusan megszünteti az ország nemzeti önrendelkezését vagy a demokráciát, amit Washington hozna el állítólag.
A könyv szerzője Jean Bricmont professzor válaszol:
RT: - Miért ellenzi ezt a politikát ?

- "A demokrácia önrendelkezést feltételez. Amit az USA tesz, az valójában nemzetközi parancsuralom. Ha állandó beavatkozással, az ellenzék lefizetésével, a választások megvásárlásával...stb elveszik az emberek szuverenitását, az olyan, mint a parancsuralom."

RT: - Egyesek szerint Vietnam óta minden amerikai intervenció sikertelen volt és ezért gyűlölik őket az emberek. Akkor miért folytatják továbbra is a beavatkozást ?

- "Ez olyan, mint a fanatikus vallás. A mi 'dzsihádunk'. Az emberi jogokért harcolók a dzsihádistáink."
A könyv emellett felsorolja az álcázott rendszerváltás néhány jelét:
* A kormányzati sajtó ezt kiabálja: "Adj esélyt a háborúnak!"
* Ha McCain terroristákkal pózol fényképeken...., * a Fehér Ház kijelenti, hogy gyalázat történt, hogy ürügye legyen a támadásra.
* Ha celebek hirtelen érdeklődést tanúsítanak távoli gazdaságok iránt...az egy intervencionista dzsihád vagy még inkább a Nyugat új "keresztes hadjáratának terve lehet.

Keressük az igazságot a tények alapján ! A Truthseekerst látták...
Köszönöm a videót sevaster1-nek ! :)
SBG Buddha voltam - Képezd magad ! Tájékozódj ! Ébredj ! 2014-ben is...

"Mert az igazság attól még igazság, hogy senki nem tudja !
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki azt hiszi vagy úgy tudja!"

Néhány érdekes dokumentumot még előkerestem nektek:
- Sustaining US Global Leadership: Priorities for 21st Century Defense (PDF)
- The National Military Strategy of the United States Of America (PDF)
- National Security Strategy Archive
Bejegyezte: SBG Buddha

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

A szeparatizmus "járványa" megfertőzi Európát
Andrej Szmirnov 5.01.2014, 16:35 Oroszország Hangja

Skócia és Katalónia függetlenségi népszavazást terveznek megtartani. A szeparatista hangulat felerősödött Franciaország és Németország egyes régióiban is. Brüsszel büszkeségének a tárgya, az európai egység, úgy tűnik, hogy kezd feloszlani. Vajon kinek előnyös a szeparatizmus?


Katalónia függetlenségi népszavazását 2014. november 9-re tűzték ki. A Katalán Parlament a szuveneritásról szóló nyilatkozatot még az elmúlt év elején elfogadta. A spanyol Alkotmánybíróság azonban rögtön törvénytelennek nyilvánította a dokumentumot. A referendum megtartását szintén megtiltották a spanyol hatóságok. A "lázadó" tartomány azonban kész a függetlenség egyoldalú kihírdetésére is.

Skócia az Egyesült Királyságtól való elszakadásáról 2014. szeptember 18-án tart népszavazást. Ott minden nyugodtabban zajlik, nem úgy, mint a temperamentumos katalánoknál. Hivatalos London minden erővel próbálja enyhíteni a kiélesedett nemzeti problémákat: a népszavazást is megengedte, továbbá egyfajta gazdasági autonómiát biztosított Wales számára.

Nehéz megmondani, hogy melyik álláspont a nyerőbb: a szigorú "nem" Madridtól vagy a határozatlan "talán" Londontól. A legvalószínűbb azonban, hogy a skótok és a katalánok úttörők lesznek az európai "szuveneritási felvonuláson" - vélekedik Leonyid Szavin:

Spanyolország és Nagy-Britannia más nemzeti mozgalmaknak is példaként szolgálhatnak. Európa térképe megváltozik, mivel nem etnikai elvek szerint van felosztva. Romániában például egy hatalmas területet magyarok laknak. Lehetséges az államok egyesítésére irányuló kísérletek végrehajtása. Ugyanígy például van egyfajta törekvés a volt Jugoszláviában Szerbia és Montenegrő egyesítésére.

Az európai integráció ötlete az elmúlt két évtizedben az EU egyfajta harci zászlójává vált. Azonban minél több országot foglal magába az Európai Unió, annál többen kezdenek el a függetlenségről álmodozni. Konsztantyin Voronov politikai elemző hozzászólása ehhez a következő:
A listáról még egész olyan területek csoportja hiányzik, amelyek a kolóniáktól leválásának útján haladnak. Ide tartozik Gröndland, a világ legnagyobb szigete, továbbá a Feröer-szigetek (ezek mind Dániához tartoznak). A szeparatista hangulat felerősödött Padania térségében Olaszország északi felén, Spanyolországban Baszkföldön, Korzikán és Észak-Írországban. A közös bennük az, hogy ezek a folyamatok a 21. században erősödtek fel, az európai integráció hátterében.

Az európai óriások, Franciaország és Németország se mentesek a nemzeti identitás regionális fellángolásának a problémáitól. Párizsnak a már említett Korzikán kívül Elzász és Lotaringia is fejfáját okoz. Berlinnek is meg van a saját baja: ott még néhány vezető politikus is úgy véli, hogy Bajorországnak régóta függetlenné kellett volna válnia.

Brüsszelt viszont nem zavarja a nemzetek önrendelkezési vágya. Az Európai Unió tisztviselői már megígérték a katalánoknak, hogy felveszik őket az EU-ba, amennyiben győznek Madrid felett. Ugyanilyen ígéreteket kaptak a skótok és a Belgiumtól elszakadni vágyó flamandok, továbbá Észak-Olaszország városainak a lakói.

Egyes politikai elemzők szerint a szeparatizmus "járványát" Brüsszel ösztönzi. Az EU-tisztviselők ilyen módon szeretnék a legnagyobb vezető EU-országokat megfosztani a hatalmuktól. A rendszer jelenlegi aránya szerint az 5 európai óriásból (Németország, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Spanyolország) mindössze 4 képes ráerőltetni az akaratát a többi 23 EU-tagállamra. Ezen országok felosztása több kisebb "történelmi" államra azonban nagyban javíthatja az egyesült Európa kezelhetőségét. Akkor az EU végre valódi szerepet fog betölteni az európai politikában.

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése