2014. január 24., péntek

[Dokumentum] Szégyenteljes leleplezés - Levél Orbán Viktornak: Közérdekû bejelentés korrupcióról - Hány áldozata lehetett a holokausztnak? - Minden összejött a kormány és a zsidók ütközetéhez - ''Nyolc ok, amiért az Új Világrend gyûlöli Szíriát''

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


A HIMNUSZ SZÜLETÉSÉRE EMLÉKEZŐ
ÜNNEPI ISTENTISZTELET
2014. január 26. vasárnap 10 óra
a Hazatérés Temploma

(Budapest, V. , Szabadság tér 2.)

Igét hirdet:
Békési Sándor egyetemi docens, KGRE
Köszöntőt mond:
Patrubány Miklós elnök, MVSZ
Közreműködik:
Mészárosné Hegedűs Zsuzsanna, Bacsi János,
Kassai Kaszás Imre, Opicz József, Simó József és Vári-Kovács Péter




Az istentisztelet után a templom előterében avatjuk fel az egy éve elhunyt
dr. Hegedűs Loránt, a magyarok püspöke mellszobrát, Babusa János alkotását.




Meghívó Léleképítőre
2014. január 27-én, hétfőn 18 órakor
Szekszárdon a Garay János Gimnázium dísztermében
(Szekszárd, Szent István tér 7-9)


Dr. Bunyevácz Zsuzsa
A magyarság múltja és jövője címmel
Nimród és Ábrahám fiairól, valamint az új világrend
tízparancsolatáról tart Léleképítő előadást,


Minden érdeklődőt tisztelettel hív és vár a Léleképítő házigazdája
Dr. Tóth Csaba Attila

B E L É P É S  D Í J T A L A N

Dr. Tóth Csaba Attila drtothcsabaattila@gmail.com viktoria@tolna.net
+36-30-9319428 +36-74-319428 Posta: 7068 Kistormás Dózsa u.7.

Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Szégyenteljes leleplezés
2012/04/21 NIF
Avagy: Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról

"Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását." - írtuk március 6-án, a "Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?" című cikkünkben. Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek, hanem az általunk közölt dokumentumok - köztük Orbán saját kézzel felvázolt hálózata - alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy egy állambiztonsági hálózati személy kapcsolata volt, akit - akarva-akaratlanul - informált.


Az öntelt ifjú

"Bárkit hülyének tud nézni!"

Arra kértük a pártelnök-miniszterelnököt: adjon magyarázatot némely dokumentumra, tárja fel egykori kapcsolatrendszerét fedőnevek nélkül, nézzen szembe kendőzetlenül múltjával, melyről egy 2009. június 2-án közölt tanulmányban a Fidesz belső magjához tartozott, , "László" fedőnevű vezető, aki szigorúan bizalmas állambiztonsági ügyekkel, a párt külföldi kapcsolataival foglakozott, ezt mondta: "Orbán Viktornak komoly gondokat okoz az, hogy korábban volt valamilyen ügye, ami akkor ugyan elsimult, de ha nyilvánosságra kerülne, az a politikai szereplésének végét jelentené, olyan mértékben lejáratná őt." A "László" dosszié rejtélyét dr. Ilkei Csaba írta meg: "Állambiztonsági rendszerváltás, 1989: Ez egy életveszélyesen komoly ügy!" címmel...

Cikkünk után Orbán egy hónapot várt, majd az orbanviktor.hu oldalon nyilvánosságra hozott néhány dokumentumot, válaszolva egy szocialista parlamenti képviselő írásbeli kérdésére.

Sajnos, az akció nem több, mint Orbán parasztvakító porhintése, csak a félrevezetést szolgálja. (Spindoktora: Habony Árpád, az egykori hályogkovács egyre inkább leépülve olyan blödli ötletekre veszi rá Viktort, ami egyenesen a politikai natur blöff kategóriájába tartozik, s ami miatt ma már nem engednék be egy rangos szakmai klubba Londonban. Elődje, Wermer András is naív paraszt festő volt, de némely ravaszul sunyi tanácsa népművészi szinten bejött Viktornak.)

Viktorunk 1., Csak a lényegre nem válaszolt., 2., Nem hozott nyilvánosságra mindent., 3., Sajnálatot igyekezett kelteni maga iránt olyan körülmények miatt, melyek nem léteztek.

   1., Avatott szakértők szemében a saját kézzel írt hálózat volt a legértékesebb dokumentum. Rajta a következő:
   "Csáki István
    Temesvári fn. tmb. - Fidesz belső tag
    Győri Gábor fn. hálózati személy
    Kövér"


Orbán saját kezű hálózata

       
Orbán egy szóval sem tért ki e dokumentumra.

Nem tudtuk meg: miként került kapcsolatba Csáki István rendőr őrnaggyal, aki a BM. III. Állambiztonsági Főcsoportfőnökség II. Csoportfőnökségén, tehát a kémelhárításán dolgozott, annak a 7-a alosztályán. Szerepe azért is érdekes, mert az őrnagy édesapja Lévai Anikó és szülei lakóhelyén: Szolnokon volt az MSZMP megyei bizottságának munkatársa.

A "Temesvári" fedőnevű titkos megbízottat, a Fidesz belső tagját sem a miniszterelnök azonosította, hanem mi. Ő Szeszák Zsolt (1968. december 9. Miskolc, Tolnai Edit), akkor az ELTE BTK. hallgatója, akit 1988. október 3-án szervezett be Kaizinger Zoltán rendőr hadnagy a politikai rendőrség, tehát a BM. III/III-2-a alosztályáról hazafias alapon az ifjúságvédelem területére. Állambiztonsági nyilvántartó kartonja lezáratlan, tehát feltehetően 1990-ig foglalkoztatták; kódja: 01 titkosított, DHBX-XX-PZ.

Orbán elhallgatta a nyilvánosság előtt "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy valódi nevét és nem magyarázta meg Kövér László szerepét sem a felvázolt összefüggésben.

Pedig "Győri Gábor" neve egy másik, már nem saját kézzel írt dokumentumban is kulcsfontosságú, ezért megkerülhetetlenné vált Orbán számára, de nem volt bátorsága és tisztessége tisztázni személyét és viszonyát hozzá. Pedig nem akármiről szól az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által kiadott hiteles dokumentum


Orbán, mint "Győri Gábor" hálózati kapcsolata

A BM. Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség Állambiztonsági Operatív Nyilvántartó Osztálya 1989. június 23-án arról értesítette a BM. III/III-2 (tehát a politikai rendőrség ifjúságvédelmi osztálya) vezetőjét, hogy a BM. III/IV-2/b (tehát a katonai elhárítás koordinációs feldolgozó osztálya) területén dolgozó Tarján István százados operatív célból prioráltatta "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki a BM. III/III-2-a (tehát az ifjúságvédelmi politikai elhárítás a felsőfokú tanintézményekben) alosztály hálózatának kapcsolata: Orbán Viktor, 1963.V.31. Székesfehérvár, Sipos Erzsébet.

  Nem kaptunk választ arra sem, hogy amikor 1988-ban ismét bevonultatták már "Kurázsi" fedőnevű beszervezési reménységként, hogyan értelmezzük a katonai elhárítás helyi szervének (III/IV -160) ezen feljegyzését: "...bevonultatták sorkatonai szolgálatra. Mindent elmond magáról és a Fidesz-ről, valamint terveiről." Mennyit mondott el miniszterelnök úr? - kérdeztük. De nincs válasz.
  2., "Kurázsi" fedőnevű iratot egyáltalán nem hozott nyilvánosságra, mintha csak "Viktória" fedőnév alatt fordult volna elő.
Teljes egészében hiányzik egy dosszié anyaga Orbán honlapjáról. Az, amely az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában 3.1.2. M-41477 szám alatt "László Péter" tmb. Munka Dossziéjaként olvasható, 1985.09.11.-én nyitotta a Nógrád megyei Rfk. ÁB szervének III/III. osztálya.
(...)



Minda Zoltán: Orbán Viktor az Alkotmány mikénti használatáról, valamint - pervesztés utáni lehangolt állapotban - a törvénysértően eljárt bíróságról és bírákról - 1988.05.19-én
http://film.indavideo.hu/video/f_kopas_1?autostart=1&utm_source=flash&utm_medium=relatedvideos&utm_campaign=videoplayer
Miért nem veszi(k) észre a bíróságok egyre inkább vállahatatlan működése miatti párhuzamot?
Sok a dolga?

Kapcsolódó:
   Senki nem tudhatja, min megy át Horváth András. Kivéve egy embert
   Orbán sikerei közelről: könyvelési trükkök százai


Sűrű összefonódások - Nagyításért katt a képre!

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Közérdekű bejelentés korrupcióról, személyes meghallgatás iránti kérelem
Budapest, 2014. január 21.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az interneten szabadon elérhető () 1988.05.19-i Önről - is - a Magyar Hírlappal szemben indított bíróság per előtt és azt követően készült videón rögzített és - a mellékletben - szó szerint leírt nyilatkozatában a független igazságszolgáltatás és érintett szereplőinek működését bírálva az alábbiakat jelentette ki.
1) "... akik szerepet vállalnak ilyen bírósági ítéletek meghozatalában, azokat egyetemleges felelősség terheli azért, ami itt folyik."
2) " ... én fölesküdtem erre a magyar jogrendre, amikor doktorrá avattak, és amikor azt látom, hogy ezzel a jogrenddel azt lehet csinálni, ami ma történt, akkor erősödik bennem az az indulat meg az a hajlam, hogy nemhogy jogszerűen kell cselekedni, hanem ha kell, akkor a jog ellenében kell cselekedni, ami nekem konfliktust okoz, mert én egy fölszentelt vagy fölkent jogász vagyok."
3) " ... létezik jogszabály Magyarországon, sokfajta jogszabály létezik, ami vonatkozik a működésünkre, ezeket azonban a bíróságnak mindig értelmeznie kell, és ez a bíróság a jogtól függetlenül értelmezi ezeket a jogszabályokat. Ha mi valóban el akarjuk érni, hogy a bíróság jogszerű, tehát a jogszabály szövege szerint értelmezze ezeket a jogszabályokat és ezzel a mi működésünket ennek megfelelően minősítse, akkor nekünk erőt kell felmutatni."
4) "Mindenki, aki a nevét adja, asszisztál és nem tiltakozik az ellen, hogy ilyenek megtörténhetnek ebben az országban, mert ez nem volt más, mint a magyar jogállamiság, a jogrend leköpése, szemétre hányása, ..."
5) "...aki ehhez a nevét adja, az valóban nem üzenek mást, csak hogy csókolja meg a fenekemet. Mindenkinek, aki ehhez a nevét adja."
6) "Én tudtam, nem voltak illúzióim, hogy ez a bíróság, ha ezeknek azt mondják, hogy azt kell mondanotok, hogy a szervezet nem kaphat helyreigazítást, akkor ezek azt fogják mondani."
7) "... amikor ott ülök, hús-vér emberek ülnek velem szemben hárman, ugyanolyan végzettségűek, mint én, ugyanolyan egyetemi diplomát tudnak a zsebükben, mint én, ... embernek lehet őket mondani, és mindenfajta erkölcsi tartás nélkül, büdös, mocskos eszközként fujtsák el ennek a hatalomnak a kezében."
8) "Ők azok, akik ebben az országban egyedül megtehetnék helyzetüknél fogva, hogy azt mondják: nem, nekünk mondhatjátok ti, hogy ezt kell hozni meg idetelefonáltok. Nem. Nekünk van egy jogrendünk, mi ezt a hónunk alatt tudjuk, erre támaszkodunk, és erkölcsileg mi azt modjuk, hogy nem folytatható az a gyakorlat, hogy a párt idetelefonál, és mi meg ilyen döntéseket hozunk."
9) "Ők lennének az egyetlenek, akik ezt megtehetnék, és ez a feladatuk, hogy ezt megtegyék. És nem ezt teszik."
10) "Nem lehetnek illúzióink." (?)
   
A második pont első bekezdése kapcsán rávilágítunk arra, hogy 1988-as idézett kijelentését követően 1998-ban és 2010-ben két ízben tett hivatali esküt a Magyar Köztársaság (Magyarország) miniszterelnökeként.

Miniszterelnök Úr kort meghaladó - a jogon kívül kezelt perük elvesztése után megfogalmazott - 1988-as előrelátó tényállításait megismerve a bíróságok és bírák akkor is folyt törvényeket sértő működéséről, 23 éves letisztult, és kizárólag jogi alapokon nyugvó tényismeretek alapján és jogerős bírósági döntések birtokában arra kell az Ön figyelmét is felhívva rávilágítsunk, hogy a helyzet ezen a téren - az igazságszolgáltatásba és a közigazgatásba öntött súlyos (részben jogellenesen kezelt, eltűnt !) milliárdok ellenére - semmit nem változott.

Ugyanis közhitelesnek állított, de hivatalos személyek felróható magatartása miatt törvénysértő, hamis adatokkal telis teli állami nyilvántartásokkal (cégjegyzék, ingatlan-nyilvántartás, felszámolói névjegyzék, CO2 kvóta, stb.) és a kógens törvényi rendelkezések lábbal tiprásával eleve irat- és tényellenes alapokon, a hatályos törvényekkel tételesen szembe haladó valótlan tényállás közokiratba foglalásával naponta születő, törvényeket és jogokat sértő bírósági és közigazgatási határozatokkal megcáfolhatatlanul bizonyított az, hogy az 1988-as kijelentései továbbra is igazak, illetve még inkább aktuálisak, mint 1988-ban. Az igazságszolgáltatás - egyes érintett eljáróin keresztül - jogon kívüli szempontoknak sorozatosan teret engedve pontosan feltérképezett csoportok gazdasági érdekeit nyíltan kiszolgálva működik "mindenfajta erkölcsi tartás nélkül, büdös, mocskos eszközként". Ez persze nem önmagától történik 25 évvel 1988-at követően a kényszerűen kifogásolt módon, mivel ezen megengedhetetlen folyamatoknak a hátterében névvel és arccal rendelkező hús-vér emberek ülnek, esetenként hárman, és ugyanolyan végzettségűek és ugyanolyan egyetemi diplomát tudnak a zsebükben, mint a tisztességes és jól felkészült ügyvédeink.

A bíróságok és a közigazgatás fentiek szerinti törvénysértő működését igazolják, hogy
- tömegével (ezres nagyságrendben) sértik meg, vonják el évről évre a bíróságok - az ügyészség törvényeket sértő belenyugvása mellett - a bírósági eljárásokban szereplő felek jogorvoslathoz való jogát, a feltárt jogsértések esetén a hatékony jogorvoslat biztosítása helyett újabb törvény- és jogsértéseket megvalósítva, esetenként nyíltan célirányos módon,
- az állami szervek által vezetett közhitelesnek minősülő nyilvántartási adatokat sorozatosan hagyják indokolás nélkül figyelmen kívül, sőt sorozatosan történik meg az is, hogy a közokirat megfelelően igazolt tartalmát a valósággal szögesen ütköző tartalommal foglalják közokiratokba, majd arra jogot alapítanak,
- a Legfelsőbb Bíróságon / KÚRIÁN kihirdetett és írásba foglalt kézbesített jogerős(nek állított) ítéleteken utólag (14 év után is) hajtanak végre célirányos módosításokat azért, hogy a törvény kógens rendelkezését - látszólag törvényesen - ne alkalmazzák,
- az Ön által jobb kezeként nevezett dr. Matolcsy György NGM miniszter úr kézjegyét sorozatosan lehet a törvényi következmények nélkül a bírósági ügyeinkben felhasznált meghatalmazásokon meghamisítani akként, hogy abba az érintett - már az 500 és 2000 Ft-os bankjegyeket MNB Elnökként aláíró - exminiszter úr nem csak, hogy belenyugszik, de a jog talaján meg nem magyarázható közokiratokban is rögzített (!) jogon kívüli lépésekkel - jogainkat tovább csorbítva - meg nem engedhető magatartást tanúsít még a folyó évben is a hivatalból üldözendő törvénysértések megalapozott gyanúját megvalósító hivatalos személyek vonatkozásában,
- a PSZÁF, az MNB, a bíróságok, az ügyészség és közigazgatási szervek által tudottan részben hamis tartalmú, részben meg sem lévő értékpapírok ellenére folytatnak közismert személyek olyan tevékenységet nagyszámban, amely egyrészt nevezett állami szervek - érdemi, de sorozatosan elmulasztott - ellenőrzési és szankcionálási körébe tartoznak, másrészt pedig a feltárt jogellenes eljárások változatlan törvénysértő formában való szabad folyásának fenntartása a teljes pénzügyi rendszer lepusztulását vetíti előre - az Ön 1988-as álláspontjához hasonlatosan,
- hamis értékpapírokkal működtetnek állami vállalatokat is, milliárdos állami vagyonokat jogosulatlan harmadik személyek részére törvénysértően átjátszva,
- népszavazással és külön törvénnyel is előírt kötelező vagyonelszámolás körébe tartozó készpénzt fantom szervezet neve alatt törvénysértően működtetett bankszámla útján jogellenesen vontak ki a törvény szerinti kötelező elszámolási körből, a tudottan állami vagyonnal sajátként rendelkezve,
- Magyarországon működő bankok és pénzintézetek - esetenként 15 éve - megszűnt szervezetek eljárása mellett törvénysértően nyitnak és működtetnek bankszámlákat, majd a meg sem nyitható bankszámlákon bonyolított számlaforgalmat eltitkolják az arra jogosultak elől banktitokra történő csalárd hivatkozással, amely törvénysértő folyamatokhoz banktitokra való csalárd hivatkozással segédkezet nyújt Bankszövetség is,
- öt éven túl gátolják és tagadják meg - vitán felül - ügyfelek részére a 2004. évi CXL. tv. (Ket.) hatálya alatt működő különböző hatóságok az ügyféli jog gyakorlását (iratbetekintés, iratmásolat készítés, ügyszám megismerése, ügyfélfogadás, stb.),
- az Ön által vezetett Kormány olyan korrupciós határozatot hozott 1104/2012. (IV.6.) szám alatt, amelyben hatályos törvény (2004. évi L. tv.) és hazánkban 2004-ben kihirdetett 1999 óta létező nemzetközi egyezmény létezését tagadták le,
- bírák, ügyészek és más hivatalnokok nyíltan kettős mércét alkalmazva járnak el sorozatosan, (azt nem tudjuk, hogy ezt telefonhívásra teszik-e?),
- célirányosan tűntetnek el - jogkövetkezmények nélkül - állami szervektől ügyek aktáit, amely hivatalnak felróható magatartásra azután a jogában sértett fél hátrányára alapítanak jogot,
- stb.

Ugyanakkor az 1104/2012. Kormányhatározat "a program alapelvei" és annak 6. pontja "a múltbéli korrupcióért való számonkérés" címszó alatt azt rögzíti;
"Minden múlt és jövőbeli korrupciós cselekmény hathatósan, gyorsan és teljes körűen kivizsgálásra és szankcionálásra kerül."

Úgy ítéljük meg, hogy a hivatkozott - hatályos törvény létezését is eltagadó - 2012-es korrupciós Kormányhatározat azonban már az Ön által 1988-ban megfogalmazott üzenet szellemében született, amely ellenére mégis törvényt és jogokat sértő sajnos - szerény jogi megítélésünk szerint.

Miniszterelnök Úr magát 1988-ban "egy fölszentelt vagy fölkent jogász"-nak nyilatkozta, amely jogi végzettsége alapján hivatalból van tudomása arról, hogy a régi Btk. 137. §-a, az új Btk. 459. §-a, illetve a 2005. évi CXXXIV. tv. értelmében a Miniszterelnök és az országgyűlési képviselő is hivatalos személynek minősül, aki hivatali esküvel be- és megtartani vállalt törvény alapján kötelezett intézkedni "... akik szerepet vállalnak ilyen bírósági ítéletek meghozatalában, ...", mivel ezen személyeket "egyetemleges felelősség terheli azért, ami itt folyik.".

Ezen tényre azon 1988-as kijelentése miatt világítottunk rá, mivel Ön úgy látta a kritizált működést folytatott bíróság és bírák kapcsán, hogy "Ők lennének az egyetlenek, akik ezt megtehetnék, és ez a feladatuk, hogy ezt megtegyék."

Tisztelettel világítunk rá arra, hogy a törvényi megfogalmazás értelmében hivatalos személy az eljárása során tudomására jutott hivatalból üldözendő törvénysértés gyanúja esetén köteles a Be. 171. § (1) bekezdésében rögzítettek szerint hivatalból eljárni, amely hivatalos személyekre vonatozó törvényi kötelezettség teljesítése kapcsán arra is rávilágítunk, hogy az, 1989. október 23-a óta jogállam Magyarországon szintén folyamatában szenved csorbát.

Annak ellenére ami itt ma történik és a demokratikus jogrend égisze alatt két évtizeden túl a hatályos törvényekben biztosított jogok hivatalos személyek által is történő lábbal tiprása mellett folyik - az Ön 1988-as üzenetétől eltérően () - mi nem üzenünk senkinek semmit. Ugyanakkor sokadik alkalommal terjesztünk elő kérelmet arra, hogy célirányosan felhatalmazott személyes megbízottja részére érdemben tárhassuk fel a húsz éven túli kényszerű jogérvényesítés nem hétköznapi szinten, de kizárólag jogi alapon összegzett, és a "fölszentelt vagy fölkent jogász" hite szerinti demokratikus, jogállami működésről Önhöz eljutni hagyott valós információkkal szögesen ütköző, az előállt tényleges helyzetet feltáró rendkívül súlyos k(o)órképet.
       
      Tisztelettel:
      Minda Zoltán
      Dr. Kazinczki Tibor





O. V.: Laci, ha nem nyerünk, hazamegyek, és kitörlöm a fenekemet az Alkotmánnyal, azt megígérhetem.

Komoly lelkiismereti konfliktusokat okoz ez az ítélet számomra, tekintve, hogy én fölesküdtem erre a magyar jogrendre, amikor doktorrá avattak, és amikor azt látom, hogy ezzel a jogrenddel azt lehet csinálni, ami ma történt, akkor erősödik bennem az az indulat meg az a hajlam, hogy nemhogy jogszerűen kell cselekedni, hanem ha kell, akkor a jog ellenében kell cselekedni, ami nekem konfliktust okoz, mert én egy fölszentelt vagy fölkent jogász vagyok.

Ma nagyon világossá válhatott mindenki számára, az összes Fidesz-tag számára az, hogy létezik jogszabály Magyarországon, sokfajta jogszabály létezik, ami vonatkozik a működésünkre, ezeket azonban a bíróságnak mindig értelmeznie kell, és ez a bíróság a jogtól függetlenül értelmezi ezeket a jogszabályokat. Ha mi valóban el akarjuk érni, hogy a bíróság jogszerű, tehát a jogszabály szövege szerint értelmezze ezeket a jogszabályokat és ezzel a mi működésünket ennek megfelelően minősítse, akkor nekünk erőt kell felmutatni. Azok az emberek, akik ma ebben a pártban benne vannak, ennek a pártnak nemcsak lehet, hanem egyszerűen a tagjai, akik szerepet vállalnak ilyen bírósági ítéletek meghozatalában, azokat egyetemleges felelősség terheli azért, ami itt folyik. A magam részéről nem mentek föl senkit. Mindenki, aki a nevét adja, asszisztál és nem tiltakozik az ellen, hogy ilyenek megtörténhetnek ebben az országban, mert ez nem volt más, mint a magyar jogállamiság, a jogrend leköpése , szemétre hányása, szóval amit akarunk, az Alkotmánynak a felrúgása, minden, amit akarunk, itt ma megtörtént, aki ehhez a nevét adja, az valóban nem, annak nem üzenek mást, csak hogy csókolja meg a fenekemet. Mindenkinek, aki ehhez a nevét adja.

Az ember tudja, hogy ebben az országban a rendőrök mindent megcsinálhatnak, mint ahogy meg is csináltak velünk a szervezet létrehozásakor, akár meg is verhettek volna, amikor bevittek minket a rendőrségre, nyugodtan. Ez egy dolog, az ember ezt tudja, ezzel számol, és így más, amikor a valagára vágnak egy gumibottal. Most ugyanaz a helyzet történt. Én tudtam, nem voltak illúzióim, hogy ez a bíróság, ha ezeknek azt mondják, hogy azt kell mondanotok, hogy a szervezet nem kaphat helyreigazítást, akkor ezek azt fogják mondani. Csak más, amikor ott ülök, hús-vér emberek ülnek velem szemben hárman, ugyanolyan végzettségűek, mint én, ugyanolyan egyetemi diplomát tudnak a zsebükben, mint én, egyáltalán ugyanúgy mozognak, húsból vannak, kezük, lábuk van, amitől embernek lehet őket mondani, és mindenfajta erkölcsi tartás nélkül, büdös, mocskos eszközként fujtsák el ennek a hatalomnak a kezében. Ők azok, akik ebben az országban egyedül megtehetnék helyzetüknél fogva, hogy azt mondják : nem, nekünk mondhatjátok ti, hogy ezt kell hozni meg idetelefonáltok. Nem. Nekünk van egy jogrendünk, mi ezt a hónunk alatt tudjuk, erre támaszkodunk, és erkölcsileg mi azt modjuk, hogy nem folytatható az a gyakorlat, hogy a párt idetelefonál, és mi meg ilyen döntéseket hozunk. Ők lennének az egyetlenek, akik ezt megtehetnék, és ez a feladatuk, hogy ezt megtegyék. És nem ezt teszik. Nem lehetnek illúzióink.

Ez az ország jelen pillanatban békés szigetnek tűnik ahhoz képest, ahogy fél év múlva ki fog nézni. Itt sorozatos botrányok lesznek, szervezetek fognak alakulni, tüntetések lesznek, sztrájkok lesznek, szóval minden lesz, ami egy gazdaságilag szép lassan lerohadó országban lenni szokott. Ez itt lesz, ez meg fog történni. Úgyhogy senkinek ebben az országban ne legyen illúziója arra nézve, hogy amikor majd lepusztulás lesz, tömeges elégedetlenség lesz, akkor majd, ha rajtuk múlik, milyen ítéletek fognak születni ilyen ügyekben. Ne legyen illúziónk. Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, ami nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának, és nem a lövöldözőket kell, hogy terhelje a felelősség, hanem azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés szándékúakkal tárgyalni, elismerni azokat és működni hagyni. Erről van itt szó. A felelősség őket terheli, hát elzárkóznak a párbeszéd el ől, lehetetlenné teszik azt, hogy azokat az indulatokat, amik felgyülemlenek ebben a társadalomban, normális, civil polgár módjára szerveződve levezessük. Hát ezt teszik lehetetlenné.

Aztán amikor majd itt kergetik őket az utcán, akkor majd azt fogják mondani, hogy akik kergetik őket, azokat terheli a felelősség. Egy nagy fenét. Azokat terheli, akik belekényszerítik az embereket, hogy csak elkergetni lehessen őket.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Hány áldozata lehetett a holokausztnak?
2014. január 24. SVPSZ

Az alábbi írást másoltam, mint Schmitt Pali a doktorit. K. K. monogramú társunk tette közzé.

"A New York-i Zsidóközpont a következő adatokat tette közzé:

Zsidók a világban:
1938 Zsidók: 15 748 091
1948 Zsidók: 15 753 638
Plussz eredmény: 5.547

Játék a számokkal:
5.547, 5.755
Wikipédia, címszó II. világháború áldozatai ORSZÁGONKÉNT. A fejlécen valamikor zsidó címszó szerepelt, kijavították "A holokauszté" címszóra. Lejjebb pörgetek, az eredmény 5 754 400 fő ÁLDOZAT.
Játsszunk egy kicsit a számokkal. 547, 754. Első pillantásra hasonló számok, szinte elsiklik az ember szeme fölötte, de forgassuk egy kicsit, csereberéljük fel őket.
Ha elveszem a milliós tételt, vagyis csak a pucér 5.754-es számot nézem, na kerekítsük jóindulatúan a 400 főt felfele a zsidó matematika szerint, akkor 5.755.
"A Claims Conference az új Budapest Alapból kilencven nap alatt 11 millió eurót fizetett ki a vészkorszak 5 755 túléloje számára."
Tehát ha a plussz eredmény a New-Yorki Zsidóközpont szerint 5.547 és 5.755 a túlélő, akkor gyakorlatilag 208 a különbözet. Nem semmi 90 nap alatt 11 millió EU jogtalan haszon 208 főre. Tessék kiszámolni napi árfolyamon. Na ugye? Hová lett a pénz?

Jews In Europe
- 1938: 8,039,608
- 1948: 9,372,668
Plussz eredmény: 1.333.060

Na ezért kellett a szájkosártörvény!
A számadatok viszont magukért beszélnek!
Dilemmám a következő, mindezek után hol keressem a 6 milliót?
Aki pedig tudja, cáfolja meg a New York-i Zsidóközpont hivatalos adatait.



Ezúttal már az ENSZ-ben is bocsánatot kellett kérnünk... 2014. január 24. ...a magyar holokausztért! A magyar holokauszt mi volt? Mohácsnál a Fuggerek miatt elvesztettük a csatát! 1919-ben a zsidó vörös vircsaft miatt eljutottunk Trianonig! 1947-ben kék cédulás választási csalással nyakunkra ült a kommunista zsidó kormány. Egyetlen magyar sem volt benne! Gyalázatos tetteik miatt eljutottunk 56-ig... Az igazi magyar holokauszt azonban napjainkban van folyamatban: annyi kártérítést kell fizetnünk, hogy a SAJÁT PÉNZÜNKÖN VÁSÁROLJÁK FEL A HAZÁNKAT!

Kapcsolódó:
   A leghíresebb holokauszt-fotó csalás, mert a holokauszt nem történt meg!


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Minden összejött a kormány és a zsidók ütközetéhez
Prókai Eszter 2014. 01. 24. 07:00 Origo

Viharos konfliktusok terhelik az elmúlt hetekben a magyarországi zsidó szervezetek és a kormány közötti viszonyt. Több egymástól elvileg független ügy miatt alakult ki feszültség. A zsidók azt mondják, hogy kivonulnak a Holokauszt-emlékév programjaiból, ha az állam nem lép legalább egy kérdésben hátra.

Egy állami emlékmű, egy holokauszttémájú állami projekt és egy állami alapítású intézetet irányító történész nyilatkozata mérgezi az utóbbi hetekben a kormányzat és a magyarországi zsidó szövetségek kapcsolatát. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a Magyarországi Cionista Szövetség a Holokauszt-emlékévből való kiszállást is kilátásba helyezte, ha a kormány legalább valamelyik témában nem hátrál meg.

A nyilvános konfliktust az a december végi kormányhatározat indította el, amely szerint a német megszállás évfordulójára emlékmű épül a Szabadság téren. A Kormányzati Információs Központ az alaptörvényre hivatkozva érvelt az emlékmű mellett. Eszerint Magyarország 1944. március 19-én elveszítette állami önrendelkezését, és csak 1990-ben szerezte vissza. A kormány és a Fidesz kommunikációja szerint az emlékmű minden áldozatnak emléket állít, erről beszélt például Rogán Antal V. kerületi polgármester, parlamenti frakcióvezető is.

Az ellenzők, köztük Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija szerint viszont az emlékmű azt sugallja majd, hogy Magyarország nem felelős a deportálásokért, és attól is tartanak többen, hogy szélsőjobboldali emlékhellyé válik majd.

A Mazsihisz szerint ráadásul az emlékműről szóló döntés módja és gyorsasága a hazai és nemzetközi zsidó közösségen belül kétségeket és komoly aggodalmat kelt. A szobor nemzetközi visszhangokat is kiváltott. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetjelöltjének szenátusi meghallgatásán a Helsinki Bizottság demokrata párti elnöke azt mondta: az USA-ban jelentős aggodalmat kelt az emlékmű, mert úgy tűnik, azt próbálják vele üzenni, hogy minden, ami Magyarországon a második világháború idején történt, a németek felelőssége volt.

A német nagykövetség visszafogottan annyit reagált, hogy az emlékhellyel kapcsolatos felelősség a magyar kormányé, és sajnálatosnak tartják, hogy a döntést nagyon gyorsan és széles vita nélkül hozták meg.

Vitatott mondatok

Egy másik érzékeny pont egy nyilatkozat Szakály Sándortól, az állami alapítású Veritas Történeti Intézet vezetőjétől. Ő azt mondta, hogy a történészek közül többen úgy ítélik meg, 1941-ben Kamenyec-Podolszkba történt az első deportálás a második világháborúban Magyarországról, de véleménye szerint ez inkább idegenrendészeti eljárásnak tekinthető, mert azokat, akik nem rendelkeztek magyar állampolgársággal, ide toloncolták ki. A témában készült cikkünket itt olvashatja el.

Szakály később bocsánatot kért szavaiért, ezzel azonban nem érte be a Mazsihisz. Ők és 15 másik zsidó szervezet azt követelték: mondjon le az intézet vezetéséről, a kormány pedig mutassa meg, hogy a gyakorlatban is él a zsidóságot sértő megnyilvánulások elleni nulla tolerancia elve. A kormány erre a felvetésre azóta sem reagált semmit, bár L. Simon László, a parlament kulturális bizottságának elnöke az ATV Start szerdai műsorában védelmébe vette Szakályt. Szerinte egy kiváló történészről és elkötelezett demokratáról van szó, aki nagyon helyesen belátta, hogy rosszul, hibásan fogalmazott.


Szakály Sándor történész, az újonnan megalakult Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója interjút ad az MTI újságírójának - Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd (képméret 666x444!)

A Mazsihisz kifogásolja ezek mellett azt is, hogy szerintük nem világos az épülő józsefvárosi holokauszt-emlékközpont (Sorsok Háza) ideológiája. Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója korábban azt nyilatkozta, azt kérik a kormányzattól, hogy az általuk javasolt embereket vegyék be a Sorsok Háza projektbe. Ezt azzal indokolta, hogy nem szeretnék, ha az odalátogatók nem tudnák meg, mi vezetett a holokauszthoz, és ha úgy jönnének ki az intézményből a diákok, hogy a holokauszt csak a németek bűne. A Mazsihisz keddi sajtókonferenciáján pedig Karsai László történész keményen kritizálta a központot vezető Schmidt Máriát is, akiről az Index szerint azt mondta: őt "kinevezni a Sorsok Háza élére olyan, mintha egy nyilvánosház vezetőjétől kérnénk erkölcsi tanácsot". Heisler azt mondta, hogy a Mazsihisz nem osztja Karsai véleményét, Karsai pedig később bocsánatot kért.

Vállalhatatlannak tartanak egy olyan beszélgetést is, amely a közszolgálati rádió Életmentő történetek című műsorában ment le. Ebben Hantó Zsuzsa történész-szociológus és Domokos László közíró arra jutott, hogy 1944 nyarán Budapesten valóságos tömeges embermentés zajlott, "közel 300 ezer embert bújtatni kellett, élelmezni és ruházni". Az üldözött zsidókon "egészen példátlan társadalmi összefogás" segített, amiben "elképesztő arányban" vett részt a magyar társadalom. Majd számos példát hoztak arra, hogy a megmentett zsidók milyen hálátlanok voltak.

"A Mazsihisznek a mindenkori kormánnyal kapcsolatban kell lennie, ezért nem is elképzelhető, és nem is ez a célunk, hogy végleges kenyértörésre kerüljön sor" - mondta Heisler András, a Mazsihisz elnöke az Origónak azokra a hírekre reagálva, hogy a szervezet mindezek miatt minden kapcsolatot megszakíthat a kormánnyal. Mint mondta, nem erről van szó, hanem arról, hogy a szervezet kivonulna a Holokauszt-emlékév 2014 programból.

A szövetség Heisler elmondása szerint "intenzív kapcsolatban áll" a kormánnyal, amit ő pozitívan értékelt. "Úgy érzékelem, hogy ők is gondolkodnak gesztusokban felénk, és nem szeretnék töréspontig vinni a dolgot."

"Csak akkor fogunk kivonulni a Holokauszt-emlékévből, ha rá leszünk kényszerítve" - mondta Heisler. Kérdésünkre, hogy minek kell történnie a kormány oldaláról ehhez, azt mondta: ha semmilyen engedményt nem kapnak. Ha akár csak az egyik követelésüket teljesítik, azt már egyértelműen a pozitív hozzáállás jeleként fogja értékelni a Mazsihisz.

Kibírjuk az egymillió forint nélkül is

Szinte pontosan ugyanezeket említi a feszültség forrásaként a Magyarországi Cionista Szövetség is. Szerintük Szakály megnyilvánulása történelmileg és erkölcsileg is minősíthetetlen, a határon túlra nyúlóan is közfelháborodást keltett. Ők azt is kilátásba helyezték, hogy ha nem mozdítják el a történészt a posztjáról, akkor a szövetség megszünteti képviseletét a Zsidó Kerekasztal összejövetelein, és kilépnek a Holokauszt-emlékév programjaiból.

A kormányzati gesztusokból egyébként nekik egyelőre nem sok jutott. Kardi Judit elnök szerint őket "a kutya nem kereste". Az elnök azért is különösen csalódott, mert korábban, például a nemzeti alaptantervről szóló egyeztetéseken még le tudtak ülni tárgyalni a kormánnyal, részt lehetett venni a megbeszéléseken, még ha nem is értettek mindenben egyet. Ennek azonban, mondta, úgy tűnik, hogy vége.

Közösen dolgozni a jövőben is

Orbán Viktor eddig egyszer szólalt meg az emlékmű ügyében: a Mazsihisznek küldött szerdai válaszlevelében leírta, hogy a magyarországi zsidó közösség sorsát kormánya mindig is szívén viselte, és meggyőződése, hogy "a jövőben is közösen dolgozhatunk azért, hogy Magyarországon a kölcsönös tisztelet, egymás megértése és hazánk közösségeinek együttműködése tovább erősödjék".

Ebbe a sorba illeszkedik szerinte a német megszállás áldozatai előtt tisztelgő emlékmű is. Orbán azt is írta, hogy a beruházás nem igényel magyarázatot, az áldozatok iránti tisztelet nem engedi meg, hogy a bebörtönzöttek, elhurcoltak, meggyilkoltak sorsa mellett főhajtás és szó nélkül elmenjünk.

Megkérdeztük a Miniszterelnökséget, látnak-e lehetőséget arra, hogy a zsidó szervezetek követeléseiből bármit is teljesítsenek, illetve, hogy lesz-e bármilyen hatása a Holokauszt-emlékév eseményeire, ha valóban megszakad az együttműködés a Mazsihisszel. A kormányszóvivői iroda azt közölte: nem tudnak újat mondani a kormány eddigi álláspontjához képest, és Orbán Viktor szerdai levelét békülékeny hangvételűnek nevezték. Arra pedig, hogy készülnek-e rá, hogy tényleg kiléphet a Mazsihisz a programokból, azt felelték: erre csak akkor tudnak válaszolni, ha valóban bekövetkezett.

Kapcsolódó:
   Nem szűnik a hisztériakeltés Vona londoni gyűlése miatt - a nagykövetség és a külügy helyett a lengyelek készülnek a magyarok védelmére
   "Hazudtunk reggel, délben meg este" - Egy "Széchenyi-idézet" nyomában

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"Nyolc ok, amiért az Új Világrend gyűlöli Szíriát"
2014-01-21. 13:42 Kuruc.info

Egy bátor fiatal lány Youtube-videón mondja el a véleményét:


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=TP3mXVRd89Y (magyar felirat bekapcsolható)


A videó szövege magyarul:

1) Szíria jegybankja az állam tulajdonában és ellenőrzése alatt van. Azaz a szíriai pénzt a saját jegybank bocsátja ki a saját nép érdekeinek megfelelően, nem pedig a Rotschildok ellenőrizte globális bankárok, akik álarc mögé rejtőzve operálnak New Yorktól kezdve Londonon át Párizsig, Baselig.


Ez azt jelenti, hogy a szíriai valuta volumene az ország gazdaságának érdekeivel, a munkaerőpiaccal, az ipari termeléssel van összehangolva, azaz mindazzal, ami a szíriai emberek érdekeit szolgálja. Ez ellentétben áll a nyugati rendszerrel, amely a külföldi bankvilág parazita, uzsorázó, spekulatív pénzügyi rendszerével van összekapcsolva. A nyugati rendszer a világ jegybankjai fölötti ellenőrzést akarja megszerezni, hogy a pénzmennyiséget a valós igényekkel szemben korlátozhassák. Ez érinti a kamatmentes kölcsönöket, melyekre közfeladatok finanszírozásához van szükség, mint például erőművek építése, közlekedés, energiaellátás, közösségi lakásépítési projektek, produktív magángazdaság és magánkezdeményezések. Ezek a produktív erők - akár állami, akár magántulajdonú - a nyugati rendszerben alá vannak vetve a halálos kamat- és uzsorarendszernek.

Az idegen kézből származó hitelek az okai az állami eladósodások végtelen láncolatának. Az államadósságok nőnek és nőnek, és végső soron minden országot tönkretesznek. De ezt a tönkretételt - a szót ügyesen forgatva - normálisnak állítják be.

Szíria ennek ellenállt. Világos, hogy ez nyomós ok volt a parazita bankárok részéről Szíria kiiktatására.

2) Szíriának nincs adóssága a Nemzetközi Valutaalapnál. Ez azt jelenti, hogy a szír vezetés megértette, hogy az IMF egy olyan konstrukció, amelyet az államok finanszíroznak, de a globális megabankok ellenőriznek.

Az IMF a nemzetközi magánbankárok szolgálatában működik rendőri adósságbehajtó hatóságként. Az IMF rögtön aktivizálódik adósságbehajtóként, amint egy gyöngébb országot karjaiba hajtottak. Amint az eladósodott ország nem képes elég pénzt összekaparni a valós gazdaságban dolgozók verejtékes munkájából, az ország egész gazdaságát átengedik a parazita globális bankároknak. Ezt privatizálásnak nevezik.

Alapjában véve az IMF a globális hatalmi elit adóhatóságaként működik. Az embereknek ugyan nem kell közvetlenül adót fizetniük az IMF-nek, de az IMF-nek engedelmeskedő kormányok szépen továbbítják a behajtott adókat.
Ezek az úgynevezett pénzügyi válság valós okai, melyek Görögországot, Ciprust, Írországot, Argentínát, Spanyolországot, Nagy-Britanniát, Olaszországot, Portugáliát, az USA-t és Franciaországot sújtották.

Globális rabszolgaságot nem lehetett volna jobban kitalálni és tervezni. Valódi muszlim országok joggal utasítják el a nyugati bankrendszer praktikáit mint erkölcstelenséget. Így volt ez Kadhafi Líbiájában, így van ez ma Szíriában és Iránban.

Mindez jó ok a parazita bankárok számára, hogy elpusztítsák Szíriát, ahogyan azt Líbiával tették, és Iránnal tervezik.

3) Szíriában nincs megengedve a génmanipulált vetőmag (GMO). Ezt Aszad elnök az emberi egészség védelmében megtiltotta. Sziriában jól tudják, hogy Monsanto és társai a világuralomra törekednek az élelmiszerellátás ellenőrzésén keresztül. A jövő gazdasági válságai ugyanis nemcsak az olajkitermelés miatt robbannak ki, hanem amiatt is, hogy az államok a Monsanto által szabadalmaztatott és mérgezett mezőgazdasági termények miatt nem tudnak elég élelmiszert polgáraik asztalára letenni. Ez volt egyébként az oka annak, hogy Irak megszállása során elhatározták, hogy Monsanto-vetőmagot használnak Irakban. Ez az oka annak is, hogy a vazallus államok, mint pl. Argentína arra kényszerülnek, hogy termőföldjeiket és állampolgáraikat megmérgezzék, hogy meghajoljanak a Monsanto követelései előtt.

Valóban jó ok a Monsanto számára, hogy kiküszöböljék Szíriát.

4) Szíria lakossága jól tájékozott az Új Világrendet illetően. A médiában és az egyetemeken megvitatják a globális hatalmi elit befolyását.

A szír emberek teljesen felfogták, hogy Nyugaton a tényleges hatalom nem a Fehér Házban vagy a Downing Street 10. alatt van, nem a parlamentekben, hanem az agytrösztnek (think tank) nevezett műhelyek komplex, hatalmas hálózatában, melyet az elit ural. A láthatatlan hatalom csúcsán a New yorki székhelyű CFR (Council on Foreign Relations - Külügyi Tanács), a Bilderberger csoport, a Trilaterális Bizottság, a Világgazdasági Fórum és a londoni Institute of International Affairs - Nemzetközi Ügyek Intézete - áll. Ezek a hatalmi központok szorosan együttműködnek világszerte a megabankárokkal, a médiával, az egyetemekkel, a katonasággal, a multinacionális vállalatokkal. Szíria nyíltan mert szólni a titkos társaságokról, mint a szabadkőművesek, valamint a Yale Egyetem Skull and Bones társasága. Ilyen titkos társaságok tagjai George W. Bush volt amerikai elnök, vagy a mostani USA-külügyminiszter John Kerry.

Egészen világos, hogy mindez ok arra, hogy ezek a személyek parancsot adjanak kifutófiújuknak, Obamának, hogy iktassa ki Szíriát.

5) Szíria hatalmas olaj- és gázkészletekkel rendelkezik - és ez már ok a háborúra. Ha a Nyugat háborúba vonul, hogy megvédje a szabadságot, az emberi jogokat és a demokráciát, az olaj bűze csapja meg az ember orrát. Így volt ez Irakban, Líbiában, Kuvaitban, a Falkland-szigeteknél, Afganisztánban. Szíriának hatalmas energiahordozó készletei vannak, úgy a partok előtt, mint a föld alatt. Szíria együttműködik Iránnal egy kőolajvezeték építésében, természetesen a nyugati olajkonszernek ebből ki vannak zárva. Az energiahordozók kitermelésének, valamint a szállítási utak ellenőrzésének monopóliuma az USA és Nagy-Britannia legfontosabb célja.

Csakugyan nyomós ok a BP, Exxon, Royal Dutch Shell, Texaco, Total, Repsol és Chevron számára, hogy Szíriát leigázzák.

6) Szíria határozottan állást foglalt a cionizmus és Izrael ellen. Izrael bűnös gyakorlatot, rasszista apartheid-politikát folytat a leigázott palesztinokkal szemben. Szíria vezetése nem habozik Izraelt annak nevezni, ami: egy rasszista imperialista állam. Izrael a genocídium alkalmazója, ahogyan azt a gyűlölet fala bizonyítja, amellyel a palesztinokat szabad ég alatt körbeveszik. Izrael úgyszólván egy gigantikus méretű Auschwitzot üzemeltet Palesztinában, millió bebörtönzött, bántalmazott, megalázott, sokszor meggyilkolt palesztinnal.

Ezt a geopolitikai nézetet osztotta Kadhafi Líbiája, Szaddám Irakja. Ezen a véleményen van ma Irán, Kína, Oroszország és India.

Egészen világos, hogy ez nagyon nyomós ok az olyan politikai szörnyetegek, mint az AIPAC (American-Israeli Public Affairs Committee - Amerikai-Izraeli Közös Bizottság), a Zsidó Világkongresszus, az ADL (Anti-Defamation League - Rágalmazásellenes Liga), a Likud, a Kadima, valamint Netanjahu/Lieberman számára, hogy elpusztítsák Szíriát.

7) Szíria a Közel-Kelet egyik utolsó szekularizált muszlim állama, miközben a 'felsőbbrendű' cionisták - a keresztény újjászületési szektákkal és az Israel-First-mozgalmakkal együtt - mindent megmozgatnak, hogy az emberiséget alávessék egy sötét istenségnek, amelynek egy saját 'választott népe' van. A globális hatalmi elit parancsai világosak: mindenkinek el kell ismernie az izraeli vezetést. De Szíria nyíltan szembeszáll evvel az követeléssel, ahogyan Szaddám Irakja és Kadhafi Líbiája is szembeszállt vele, és Irán is visszautasítja ennek az ideológiának az elfogadását.
Szíriában udvariatlanságnak számít az embereket saját vallásukról kérdezni, mert ez az a föld, amely évezredek során a nagy világvallásoknak adott otthont. Ez a fejlődési folyamat megtanította Szíriát, hogy óvatosan és toleránsan bánjon más vallásokkal. Ez olyan valami, amit a nyugatbarát arab sejkségek között nem találunk. De nem találjuk ezt a betegesen iszlámellenes USA-ban, Nagy-Britanniában és EU-ban sem.*

Ezekben az országokban törvényeket hoznak elmebeteg politikai és történelmi hazugságok védelmében, amit a vallási vakbuzgók követelnek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy istenük csak saját holokauszt-áldozatukat fogja tőlük elfogadni.

Teljesen világos, hogy ez egy jó ok arra, hogy a fanatikus neokonok és orwelli gondolatrendőrségük elpusztítsa Szíriát.

8) Szíria büszkén őrzi saját politikai és kulturális nemzeti identitását. Szíria hangsúlyozza, hogy ragaszkodik egyediségéhez, evvel egyidejűleg tiszteli más népek egyediségét. A megcélzott világkormány egyszerűen gyűlöl mindenkit, aki szembeszáll az elvárt azonos gondolkodásmóddal, azonos viselkedéssel, azonos értékrenddel. A nyugati bevásárlóközpontok, plázák, mallok egységes divatot írnak elő az egész világ számára, amelyben minden hely egyformán csinos, ami végső soron egy nagyon unalmas világhoz vezet. A forradalmi gondolkodás nyugaton ma azt jelenti, még a fiatalok között is, hogy választhatnak: Coca-Cola vagy Pepsi-Cola.

Világos, hogy ez egy jó ok a Coca, Pepsi, McDonalds, Levis, Lauder, Hollywood és Burger King számára, hogy elpusztítsák Szíriát.

Ha Szíria elesik, szabad az út az Új Világrend számára. Szíria a frontvonal az Új Világrenddel szemben.

Fordította: Bálint József
A fordítás az itt közölt szöveg alapján készült.

*A szíriai partizán lány iránti tiszteletből meghagytuk az eredeti szöveget. De véleményünk szerint inkább megfelel a valóságnak, hogy az EU, bár együtt üvölt a hiénákkal, amikor a szekularizált és a sorból kitáncoló iszlám államok elleni fellépésről van szó, viszont betegesen keresztény- és fehér őslakos ellenes, kapitulál a bevándorolt/betelepített mohamedánok előtt. (A fordító)

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése