2013. december 27., péntek

[Lapszemle] Tüntetés a NAV-botrány kivizsgálásáért - Sanyi, hogy telt a karácsony? - Milliárdok a fa alatt - Zoli bácsi a Hiltonban - Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát - Magyarországi antiszemitizmust kutatna a New York Times

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
SZILVESZTER A NEMZETI HÍRHÁLÓVAL
2013. december 31. kedd

Helyszín: Fehér Páva Étterem
Budapest IX. Üllői u. 7. (Kálvin tértől 1 perc)

Svédasztalos meleg, pezsgős vacsora, éjféli pezsgő, virsli, lencse
Nosztalgia (disco party) zene, tánc hajnalig
Belépő: 6.800.-Ft
Van még pár hely!

Jelentkezés: admin@egipatrona.hu, (06-30-648-3543)




"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Megtérés, Szent Ferenc vezetésével!
2013. december 10. kedd, 05:26 magnificat.ro

1209. február 24-én ünnepli a ferences nagycsalád Szent Ferenc megtérését. Lelkünk mélyén mindannyian vágyunk a megtérésre, arra, hogy istengyermeki méltóságunkban szabadon, békességben éljünk Teremtőnkkel és egymással, e szép világban. Vágyunk az őszinte kiengesztelődésre, áldott békére, melyből nemcsak a földi, de az örök boldogságunk is fakad. Éppen ezért egy kilencedet szervezünk december 3o. és február 24. között! Ezt a lelki zarándok utat, Szent Ferenc vezetésével azért vállaljuk, hogy alkalmunk legyen hosszan gondolni a jó Istennel, és az ő általa nekünk segítségként felkínált szentségekkel meg az egyházzal a viszonyunkat. A kilenc hét alatt szeretnénk időt szakítani arra is, hogy átelmélkedjük a testvéreinkkel, az embertársainkkal, a jókkal, de a gonoszokkal való kapcsolatainkat! Szeretnénk megnézni azt is, ahogyan Szent Ferenc viszonyult a természethez, az anyagi javakhoz, a bűnhöz, a betegségekhez, szenvedéshez, a halálhoz! Úgy gondolom, hogy ha ezeket a borongós téli napokat az elcsendesedésre, befelé fordulásra tudnánk fordítani, akkor nagyon sok, életünket meghatározó jó döntést, pályamódosítást hozhatnánk, mely által mi magunk is, de családjaink is megújulhatnának!

Kisebb testvéri alázattal mindenkit szeretettel várunk az interneten, a www.magnificat.ro oldalon, de mindazokat akik személyesen is szeretnének a plébánosaikkal vagy akár velem is találkozni, megtehetik, biztos, hogy nagy szeretettel várjuk!

dec. 30. - Találkozás a teremtő Istenünkkel! "Az ajtóban állok, zörgetek, aki megnyitja szívét ahhoz bemegyek!" Jézus Krisztus
jan. 6. - Egyházunk, földi nagy családunk, áldásaival, a szentségek kiszolgálásával földi vándorlásunkban mellettünk van!
jan. 13. - "Testvéreket adott nekem az Úr!" Minden ember egy családba született, és arra hivatott, hogy közösségben éljen!
jan. 20. - Gubbiói farkas! Szent Ferenc a rosszat nem legyőzi, hanem szeretetével meggyőzi, megszelídíti!
jan. 27. - A pénz az ördög ganaja! Szent Ferenc és az anyagi javak!
febr. 3. - Naphimnusz! Szent Ferenc és a teremtett világ!
febr. 4. - Szent Ferenc, és testi, lelki béke, a ferences vidámság, a jókedv!
febr. 17. - Szent Ferenc és az alkotó munka!
febr. 24. - Betegség, szenvedés, a testi halál, mely elől ember el nem futhat!

Az lenne jó ha a kilenced végén Szent Ferenccel, nagy belső örömmel felkiáltanánk: ,,Ez az, amit keresek!'' Hiszem, hogy ha a végtagjaink a helyükön vannak és megtalálják a maguk szerepét, akkor jól esik a mozgás, még az erőfeszítés, a munka is, de ha egy végtag kiugrott a forgóból, akkor minden mozdulat, még maga a lét is fájdalmas, kínlódással teli! Ez a lelkigyakorlat segíthet abban, hogy mindannyian megtaláljuk a magunk helyét, szerepét ebben az ajándékban kapott szép világban!

Szeretettel kérlek, hogy jöjj velünk, e lelki kalandban, melyben hiszem, hogy nem csak mi térdelünk le a csendben, hanem Isten is oda kuporodik mellénk! Térjünk meg, fedezzük fel istengyermeki méltóságunkat, hogy szabadságban, békében élhessük termékeny életünket!

Szeretettel,
Csaba t.
Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Tüntetés a NAV-botrány kivizsgálásáért

Tüntetést tartanak civil szervezetek a NAV székháza (Budapest V., Széchenyi utca 2.) előtt 2013. december 28-án, szombaton 15 órakor.

Horváth Andrást, a NAV közreműködésével elkövetett, évi ezermilliárd forintra becsült áfacsalás leleplezőjét már hatósági eszközökkel próbálják elhallgattatni, nyomozók jelentek meg a lakásán, bizonyítékait lefoglalták. A hatalom minden eszközt bevet az igazság feltárásának ellehetetlenítésére annak ellenére, hogy Horváth András igazát támasztja alá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nemrég nyilvánosságra hozott levele is.

Alulírott civil szervezetek követelik, hogy a parlamenti pártok tegyék lehetővé az országgyűlési vizsgálóbizottság érdemi működését.

A tüntetés célja: megmutatni a hatalomnak, hogy sokan támogatják Horváth András harcát a kormányzati korrupció ellen! Célja az is, hogy egyúttal üzenjen az adóhivatal megfélemlített dolgozóinak, hogy mindannyian velük vagyunk. Ők is álljanak fel, és mondják: "Nekem is van Zöld Dossziém!"

A szervezők kérnek mindenkit, hogy a tüntetésre hozzon magával egy zöld dossziét (amennyiben ez nem megoldható, más színű is megteszi).

A tüntetést támogató szervezetek: Anonymous Operation Hungary, Az alkotmány nem játék, Hallgatói Hálózat, Krétakör, Levegő Munkacsoport, Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary, Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége, Váralja Szövetség

További részletek a http://hallgatoihalozat.blog.hu/2013/12/24/hazkutatast_a_nav-nal oldalon.

"Hol a lóvé? Ki a hunyó?" - LMP tüntetés a NAV botrány kivizsgálásáért

A NAV székháza előtt tartott tüntetést péntek délután az LMP. Kormányokon átívelő pénzügyi és hatalmi érdekekről beszéltek a felszólalók, köztük Horváth András, az ügy kirobbantója is. A demonstráción megjelent Horváth Csaba, MSZP-s önkormányzati képviselő is, de a vizsgálóbizottság felállítását továbbra sem írja alá a frakció, arra hivatkozva, hogy a Jobbikkal semmilyen együttműködést nem tartanak elfogadhatónak. A felszólalók szerint mindenki, aki szabotálja a vizsgálóbizottságot, a "hazudozók" pártján áll.


Kapcsolódó:
   Itt vannak az óriási áfacsalás morzsái
   A nagyüzemi áfacsalás módszerei
   Áfacsalás? Még a NAV szerint sem lehet felszámolni
   Adócsalás, pénzmosás - házkutatás volt Pintér cégénél
   Transparency Int.: Ne Horváth Andrást vegzálják, hanem az áfacsalás gyanúját vizsgálják ki!
   WANTED Pintér Sándor!

Facebook bejegyzés: Kedves ismerősök! Illő vagy sem karácsony első napján, de segítséget szeretnék kérni egy ismerős számára. Akiről szó van, egy elismert festő és költőnő. Karácsonykor nincs mit ennie, nincs pénze a gyógyszerereire, sebkenőcsére. Halálos beteg férjét ápolja. Hát itt tart az ország, hogy a művészeit sem becsüli meg... Hogy lehetne segíteni Neki?

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Sanyi, hogy telt a karácsony?

"Aggódom" az egészségügyi állapotod miatt. Nem lehet egyszerű ennyi hülyével együtt dolgozni. Képzeld azt írják a kollégáid, hogy csődbe vitted az OTP-t.

Bár ez azért a Te hibád hiszen Te alkalmaztad őket. Azt mondják valós frank fedezet van a hitelem mögött, amit portfóliókba csomagoltatok és swap-poltatok. Ezt mindketten tudjuk, hogy az első állítás, az baromság, de ellenben az OTP teljes csődjét is kimondták. Nem lehet könnyű ilyen emberekkel dolgozni.

Képzeld az INFOREX rendszereteket meg nem ismerik. Bár ezen azért nem csodálkozom, mert a jelzálogbank vezetője (szegény egy nagyon szerencsétlen ember) nem tudta megmondani mi a különbség a devizahitel és a devizában nyilvántartott hitel között. Még jó, hogy a pénzügyi felügyelet tagjai kisegítették.

Arról már nem is beszélve, hogy a forinthitelek forrását sem tudjátok meghatározni. A kedves kollégád azt írja a betétesek pénzéből, de beazonosíthatatlanul végzitek. Nagy hiba. Most értettem meg, hiába kérem tőletek a devizatőke-nyilvántartásomat, mivel nem vezetitek az ügyfélnyilvántartásokat ezért nem tudtok elszámolni. Ajjaj Sanyi ebből nagy botrány lesz.

Azt is írja kollégád forduljak a Magyar Nemzeti Banknál működtetett áll pénzügyi felügyelethez. Ez azért neked is mosolyt csalt megfáradt arcodra nem? Képzeld abba az intézménybe küldenek, amely vezetése manipulált a forint ellen, és majd pont ellened fognak határozatot hozni?

Hallom jártál Polt Petinél is. Hát azért nem vagy semmi, miközben az OTP ellen ott hever a feljelentésem, Te bátran megjelensz a Legfőbb Ügyésznél. Mit sikerült intézned?

Azt suttogják hívogattad a döntéshozó és jogmegsemmisítési határozatot kidolgozó bírákat is, ez igaz? Hát Sanyi Te nem vagy semmi, van vér a "pucádban."

Te tudtad, hogy végrehajtást indíthatok ellenetek? Csak van egy kis bibi. Nem tudom megmondani melyik országban vezetitek a nyilvántartásokat, ebben ha segítenél azt megköszönném. Képzeld elkezdtem felvenni a kapcsolatot az OTP bankcsoport tulajdonosaival, hát nem egyszerű feladat beazonosítani Őket.

Arról remélem azért hallottál, hogy a nemzetközi hatóságokat jobban érdekli a tevékenységed, mint a hazaiakat, ezért fordultunk hozzájuk. Azt ígérték jövőre így vagy úgy, de véget vetnek ennek az ügynek.

Azt tudtad, hogy az oroszlányi bankfiókotokban egy halom okirat megsemmisült? Képzeld feltört a talajvíz. Azért remélem a belső kamerás felvételeket így szilveszter közeledtével bekülditek egy szórakoztató műsorba, azért az nem lehetett semmi, amikor már a biztonsági őr is pisztoly helyett gumicsizmával érkezett és hordta a vizet, miközben a többiek hajszárítóval próbálták menteni a papírokat?

Képzeld, átolvastam a szerződésemet és nem írjátok benne azt, hogy swap, meg azt sem, hogy portfólió, és a kiszervezést is elmulasztottátok közölni a fali kifüggesztett tájékoztatótokban. Ennyi hibát. Nem csodálom, hogy romlik az egészséged.

Nagyon várom azt a pillanatot, amikor kénytelen leszel elismerni legyőztek. Majd elfelejtettem megemlíteni, nem mindenki örül ám annak, hogy lebuktál.

Ajjaj Sanyi ebből nagy botrány lesz.

Grell Antal
B.É.CS.


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Milliárdok a fa alatt
2013, december 26 - 17:20 index.hu - alfahir.hu

Folyamatosan nyeri a Simicska-féle Közgép Zrt. a milliárdos közbeszerzéseket. Van itt paksi atomerőmű és szeméttelep is, a lényegen nem változtat: míg tízezernyi vállalkozás csődölt be idén, a Közgép szárnyal.


Mint az Index írja, 5,8 milliárdért épül a paksi Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójának legújabb fázisa. Erre és a kapcsolódó fizikai védelmi rendszerek átalakításának kerítés- és műtárgyépítési munkáira kért ajánlatot a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. Egyet kapott is, a Közgép és a Pintér Művek - Pintér József egyéni vállalkozó nyertes párosa ugyanis az eredetileg becsült 5,878 milliárd helyett 5,877 milliárdért végezheti a munkát. A radiaktív hulladékkezelő pályázatán, szintén egyedüli indulóként nyert a Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. és a Közgép közös ajánlata: 7,873 milliárd forint értékben a budai agyagkő formáció földtani kutatásainak felszíni fázisában vesznek majd részt.

Egy Dél-Alföldi 3,8 milliárdos pályázaton a lap szerint már két ajánlattevő is indult, ennek jótékony hatásaként a pályázat két részének eredetileg becsült 4 milliárdos értéke helyett a Közgép-vezette DAREH-II. konzorcium 3,87 milliárdért bizonyult jobbnak. A pályázat Csongrád és Békés megyei elhagyott szilárdhulladék lerakók rekultivációjáról szólt.

Erre jön még, hogy szeméttelep-létrehozásra a DAREH-ÉP konzorcium a Közgép vezetésével az eredetileg 7,793 milliárdosra becsült szerződés helyett a nyertes pályázókkal 8,295 milliárdról kötnek szerződést.

Az Index emlékeztet, hogy egy másik konzorcium főtagjaként 1,74 milliárdért az Őrségben is szemét-bizniszbe fogtak, akkor a tender eredeti becsült értéke 1 milliárd 120 millió forint volt, a Közgép-vezette konzorcium legjobb ajánlata ennek másfélszereséért, 1 milliárd 740 milliót forintért lett a "legjobb".

Kapcsolódó:
   A fideszes rablógazdaság - Orbán és Simicska
   Simicska és Orbán embere minden cég titkait megismerhetné
   Amikor majdnem véget ért a rezsicsökkentés
   Mától él a rezsicsökkentés 3.0
   Olcsóbban jön az orosz gáz - Tartható a rezsicsökkentés
   Háttérkép - "Jogállamban a pénz a fegyver".- Bogár László, Boros Imre

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Zoli bácsi a Hiltonban
2013. dec. 25. 9:55 nolblog

Szervusztok gyerekek, Zoli bácsi vagyok, nektek csak Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Tudjátok mi az, hogy emberi erőforrás? Na ugye, hogy nem? Nem baj gyerekek, én sem tudom, mert nincs is semmi értelme. Ugye, hogy milyen vicces a Zoli bácsi?


Aztán azt tudjátok-e gyerekek, mi fán terem az, hogy miniszter? Úgy van, okosak vagytok, nem fán terem a miniszter. A miniszter az egy bácsi, néha néni, de legtöbbször inkább mégis bácsi. A miniszter, gyerekek, latinul azt jelenti, hogy szolgáló. Vagyis, szolgál a miniszter, az embereket szolgálja, a magyar miniszter pedig a magyar embereket.

Ugye, hogy milyen jó itt nektek a Hiltonban! Egyetek csak, amennyi belétek fér, tömjétek teli a pocitokat, mert ha hazamentek, az lesz megint, ami eddig volt. Üres asztal, fűtetlen szoba.

De most ne gondoljatok ezzel, örüljetek, hogy itt lehettek, mert a Zoli bácsi volt olyan jó, hogy meghívott benneteket a Hilton szállóba. Jaj, hülyeséget beszélek, dehogy a Zoli bácsi hívott meg titeket, még majd bajom lesz belőle! Orbán Viktor bácsi és a Fidesz vendégei vagytok. Meg a magyar emberek vendégei, ők fizetik itt a számlát, lehet, hogy majd lebarterezzük. Nektek ezt nem kell tudni, hogy mit jelent, ti csak érezzétek jól magatokat.

Amíg esztek, elmondanám nektek, hogy Magyarország jobban teljesít. Még nem jól, de már jobban. Véssétek ezt jól az eszetekbe! De még ennél is jobb lenne, ha a szüleitek is megtudnák. Mert ti még nem tudtok szavazni, kicsik vagytok ahhoz, hogy felelősen döntsetek az ország sorsa felől, de ha hazamentek innen, és viszitek magatokkal a tőlünk kapott Nyilas Misi pakkot, akkor majd szépen elmesélitek a szüleiteknek, hogy a Zoli bácsi milyen kedves volt hozzátok. És, hogy ez nem a Zoli bácsi kedvessége, hanem Orbán Viktor bácsi jósága, csak ő most nem ért rá, ezért a Zoli bácsit kérte meg, hogy adja át nektek a Fidesz és a kormány üdvözletét.


Ételosztás a Blaha Lujza téren, 2013. karácsonyán

Vegyetek nyugodtan abból a finom csirkemellfiléből, otthon úgysem esztek ilyet. Persze, otthon ti mást sem nagyon esztek, meg tudom, hogy fáztok is gyakran, de ha elmondjátok a szüleiteknek, hogy a Zoli bácsi milyen kedves, és a Fidesz mennyire aranyos, a kormány meg egyenesen ennivaló cukorfalat, akkor jövőre is ígérünk nekik tűzifát a szavazás előtt. Meg beülhetnek az autóinkba, hogy ne kelljen gyalog menni szavazni.

Na, hogy ízlik a menü? Leírom nektek, hogyha majd mentek az iskolába, el tudjátok mondani a többi szegény gyereknek, akik most nem lehetnek itt, hogy mi volt: libaerőleves zöldséggel, lúdgégetésztával, csirkemellfilé calvadossal ízesített gombamártással, zöldséges lasagne-val, brokkolirózsával és párolt rizzsel, desszertnek meg joghurttorta eperöntettel.

Ugye tudjátok, hogy mi az a calvados? Jól van, már megijedtem, hogy nem tudjátok. Hanem azt mondtam már, hogy kipateroltuk az IMF-et? Remélem örültök neki. Most már a magunk lábán állunk és a világpiacról veszünk fel hiteleket. Jóval drágábban, mint amennyiért az IMF-től kaptuk volna, de ez titeket ne érdekeljen gyerekek, ti csak falatozzatok szépen, nem a ti dolgotok, hogy ilyeneken törjétek a kobakotokat.

Ezt az IMF-et is csak azért mondtam, hogy örüljetek.

Remélem, mindenkinek ízlik a lúdgégetészta, ilyet se esztek mindennap, sőt, valójában soha többet nem esztek ilyet gyerekek. Mert az, hogy ti negyvenen most itt vagytok a Hiltonban, csupán egy gesztus a részünkről. Tudjátok gyerekek, hogy mi az, hogy gesztus? Akarjátok, hogy elmondja nektek a Zoli bácsi?

Jó, jó, nem kell rögtön idegeskedni, nem mondom el.

De az biztosan érdekel titeket, hogy a Kúria is a bankok oldalára állt. Nem kurva, hanem kúria! Ja, hogy akkor nem érdekel? Nem baj, inkább elmesélem, hogy a Hilton egy nagyon elegáns és drága szálloda. Olyan sokba kerül itt minden, hogy még én magam sem tudnék mindennap itt ebédelni, annyira drága. De azért csak nézzetek jól körül, hogy amikor majd hazamentek, és korog a gyomrotok, meg fáztok, úgy, mint mindig, amikor nem hívunk meg benneteket a Hitonba, akkor jusson eszetekbe, hogy a Zoli bácsi milyen szépen beszélt hozzátok. És mondjátok el a szüleiteknek, hogy kire kell szavazni jövőre. Ami már nincs is olyan messze, alig több mint száz napot kell már csak éhesnek lenni, és fázni, utána új világ kezdődik. Akkor majd éhezhettek és fázhattok tovább.

Úgy, mint eddig, de az is lehet, hogy még ennél is jobban.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát
2013. október 17., 18:47 Pravda - Magyar Tudat

Vlagyimir Putyin a közelmúltban fejtette ki nézeteit arról az euro-atlanti hatásról, amely a keresztény európai gyökerek határát próbálja ezoterikus megközelítéssel kelet felé tolni.


Az orosz miniszterelnök szerint a kereszténység bölcsője az Atlanti-óceántól az Uralig terjed - ahogy ezt de Gaulle is kijelentette. Mostanra azonban, a hagyományokban bővelkedő, büszke kontinens teljesen átformálta és felforgatta több ezer éves kultúráját.

Sötét erők dolgoznak a jelenlegi modern euro-atlanti világban, amely térben és időben egyaránt pusztít. Putyin így fogalmazott: Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a kereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát.

Ez az új nyugati világ a kereszténység álarca mögött, a fehér emberek nyakába zúdít minden rosszat, az új pápa pedig hátat fordítva a heteroszexualitásnak, szemet huny a homoszexualitás növekvő térnyerése felett. Nem tesz különbséget jó és rossz között, átlép az ősi nyugati keresztény hagyományokon.

A keresztény nyugat jelenleg egy olyan koncepciót vázolt fel, amely befogadja az orosz ortodox lelkeket és az egész birodalmat, amely valamiféle kegy gyakorlása a volt Szovjetúnió múltjának eltörléséért.

Az euro-atlanti civilizáció három nagyhatalma - az Egyesült Államok (amely leginkább a mátrixra hasonlít, legkevésbé sem nemzetállamra), Anglia (intellektuálisan a legveszélyesebb, gondoljunk csak például Bacon lázadására) és Franciaország (amely 1789 óta hasznosan idióta tagja a pokoli hármas szövetségnek) -, olyan lázadó angyalok, akik bibliát forgatnak. Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat dolgoz ki, amelyek az embereket megosztják, lelküket felaprózzák, majd megsemmisítik.

A szociáldemokrata utópia szajkózása abszurd: az a 300 leggazdagabb amerikai oligarcha beszél humanitárius viselkedésről és világbékéről, akiknek vagyona 2300 milliárd dollár és akik az emberek lelkével a legcsekélyebb mértékben sem foglalkoznak. A világot fenekestől felfordítani, megosztani és bankautomatákat gyártani, ez az egyetlen programjuk. Ez az egész, ami zajlik, Hamletbe illő zakkant színjáték.

Gustav Flaubert a Salammbo c. könyvében, írt az oligarchikus világról és a keleti civilizációról. Leírja, hogy a nyugat mennyire a pénz megszállottja, hogyan képes manipulálni az embereket degenerált, mocskos tervének végrehajtásához. Leginkább Karthágóhoz hasonlítható ez a trend, ahol a vallás rendszeresen szedte emberi áldozatait, különösen a gyermekeket kínozta kifinomult kegyetlenséggel. Napjainkban a gyermekek éppen ilyen gyötrelmeknek vannak kitéve, gyakran pusztán árut jelentenek az interneten. A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát, amelybe beletartozik a mai Róma és Vatikán is.

Flaubertazt azt mondta, Karthágóban a pénz az úr, ahol az oligarchák szabad kezet kapnak a hatalomhoz és a közvélemény megvásárlásához, ennek következménye a kaotikus politika. Oroszország mindezt tapasztalhatta már Jelcin idején, de ugyanez mondható el a globalizáció, mint az új világrend alapítóiról, a francia Sárközyről és az amerikai Bushról is.

A II. világháború után felépített Bilderberg Európa Amerika autokrata vezetését követte, a Rousseau-féle menetrend azonban értelemszerűen nem volt képes megőrizni a szociális, kulturális és nem utolsó sorban a lelki, de még a demográfiai örökségeket sem. A szemlélet igazán a 90-es évekre bontakozott ki, ma pedig azt tapasztalhatjuk, hogy a vezető német és francia politikusok köpnek saját zászlóikra. Merkel a legutóbbi választási győzelmével végképp hátat fordított a német zászlónak, emellett meg kell említeni, hogy választóinak átlagos életkora 60 év. Itt lenne az ideje, hogy a kiöregedett választók tartózkodjanak a szavazástól.

Vlagyimir Putyin kifejezésénél maradva, az euro-atlanti erők baljós szerepe már Lovecraft rémálmaiban is szerepelt. A múltban, őseink féltek a nagy óceán hullámzásának irányától, de ez semmi rosszat nem jelent. Jean Parvulesco könyvében beszámolt Putyin hihetetlen példamutató szerepéről és egyben rámutat: mostantól az európaiaknak semmi köze Ázsia ősi hagyományaihoz.

Vlagyimir Putyin kifejtette még az euro-atlanti erők sötét mítosza szerint, a háborgó Földközi-tengeren erőszakos szélnek kitett hajó pusztulását, megemlítette Atlantis eltűnését, de kitért a Platón által leírt degenerált áltudományra is.

Putyinnak nagy kihívással kell szembenéznie: ugyanis valóban léteznek a tengerben szörnyek, de úgy tűnik, ő nagyon is tudja, kik foglalkoznak velük.

Kapcsolódó:
   Putyin igazi információs bombát robbantott
   Putin's silence is more eloquent than McCain's words
   Ismét Vlagyimir Putyin lett Oroszországban az év politikusa

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Magyarországi antiszemitizmust kutatna a New York Times
2013. december 25. 17:05 Mandiner

A lap a magyarországi antiszemitizmus mélyebb rétegeit szeretné vizsgálni, ezért egy kérdőívet indított útjára a Magyarországon élő zsidók, zsidó származásúak között - írja az Origo. A kutatás egy évig tart.

Egy évig kutatná a magyarországi antiszemitizmust a New York Times - írja az Origo. A lap egy kérdőívben kérdezte meg a Magyarországon él zsidókat, illetve zsidó származásúakat tapasztalataikról. A válaszadókat később a lap riportere is megkeresheti.

A New York Times indoklása szerint azért van szükség a kutatásra, mert a magyar parlamentben megjelent egy nyíltan antiszemita párt.

Emlékeztető: "Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek." (David Irving)

Kapcsolódó:
   A holokauszt a legnagyobb nemzeti trauma
   Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottság
   Ülésezett a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság
   Holokauszt-emlékév: a kormány másfél milliárd forint értékben támogat civil kezdeményezéseket
   Holokauszt-emlékhely lesz a józsefvárosi pályaudvaron
   Lázár János: jövő tavaszra elkészülhet a holokauszt-emlékhely
   A kormány holokauszt-emlékhelye a józsefvárosi pályaudvaron - potom 5 milliárd forintunkból
   Navracsics: Nem engedhetjük meg, hogy az antiszemitizmus Magyarországon megerősödjön
   A FIDESZ sátánista zsidó-lobbija Netanjahuék szolgálatában
   Sehol nem erősödött annyit az antiszemitizmus, mint Magyarországon
   Zsidó botrány Magyarországon - Megint tőlünk hangos a világsajtó
   Kazárok-e a zsidók?
   Az EU tisztségviselői sem ússzák meg: "holokauszt-oktatásban" fogják részesíteni őket

Betelepítés:
   Csurka István: Zsidó betelepítés Magyarországra
   Zsidó betelepülés már Amerikából is
   Elhallgatva! Zsidó betelepítés
   Titkos magyar-izraeli államközi megállapodás
   Az Izraeliek Magyarországra menekülnek a háború elől
   Kárpát-medence a földi paradicsomkert - Betelepítés
   Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson
   Béres Erika: Mítosztalanítás





Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Norman Vincent Peale - A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettelGönczi Tamás - Nimród gyűrűje
Bunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyve
Zele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomábanGönczi Tamás - Piliscsillag Napcsillag
Juhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv II.Igor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDMolnár V. József - Örökség
Maderspach Viktor - Karaván a havasokbanCzakó Gábor - Hitemről
Koltay Gergely - Álmaink útján CDBogár László - Háttérképek
Kuliffay Hanna - Az igazság haszontalanságaSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Balogh Béla - A végső valóságDr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Marton Veronika - Hol rejtőznek a magyar táltosok?Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Grandpierre Attila - Apám szíve dobog bennemDr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 2.
Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.Színia Bodnár Erika - Abrakadabra
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Edmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túl
Vetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtóGrandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012
Hosszú Gábor - Rovás AtlaszKalemandra - Teremtészet
Maurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercegeKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaMichelangelo Naddeo - A 10.000. éves magyar kontinuitás
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése