2013. november 11., hétfő

[Lapszemle] Angol külügyi dokumentum Horthyék kiugrási kíérletérõl - Mely országok írták alá a trianoni békediktátumot? - Orbán Bosznia-Hercegovinát is az EU-ban szeretné látni - Félezer magyar utazik Krakkóba a lengyel függetlenség napjára - Új ünnepet vezet be az Országgyûlés: A finnugor nyelvrokon népek napja - Fordulópont a szíriai háborúban? - Az ''intoleráns'' európaiak megfigyelését és megbüntetését követeli az EU-tól a Zsidó Kongresszus elnöke és társai

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Aradi Lajos: Piramisok, megalitok, ősi istenek...
Egyiptom 12.000 éve 3. rész

2013. november 15. péntek 18 óra

Az előadó saját kutatásainak, egyiptomi útjának tapasztalata alapján levont következtetések, összefüggések:
A magyar uralkodói vérvonal és kultúra kapcsolata Egyiptommal.

Helyszín: Piliscsaba Klarisszaház - Művelődési Információs Központ és Könyvtár Templom tér 9.
Előadás belépő: 800.-Ft




Lakott sziget - Filmajánló

A regényt ami alapján a film is készült 1980-as években Magyarországon is betiltották. A film 2008-as és 2009-es de mai napig nincs magyar szinkron hozzá és nem is mutatták be a magyar mozikban, azt hiszem még dvd szinten se lehet kapni. Véletlen lenne ? Sok minden van ebben a kis videóban is, ami pont így működik. Háttérhatalom, elmekontroll és rejtett tudás.


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Angol külügyi dokumentum Horthyék kiugrási kíérletéről

Újabb bizonyíték arra, hogy Horthy és munkatársai mindenkor megkísérelték a lehetetlent megoldani!
/Nem rajtuk múlt, hogy ez végül is nem egészen úgy sikerült, ami Hazánknak a legoptimálisabb lett volna!
A máig tartó oktalan támadásuk -a rágalmazók részéről- az akkori történelmi korszak nem ismeréséből és e gátlástalan csoportosulások irányítóinak, rosszhiszemű hozzáállásából adódik!
Ideje lenne, ha a pocskondiázók végre visszavonulót fújnának és minimum, elnézést kérnének a Horthy család még élő tagjaitól!/.
-PAÁ-


HORTHY MIKLÓS KIUGRÁSI KÍSÉRLETE

MOTTÓ: "Nem az a baj az emberekkel, hogy nem tudnak, hanem sok mindent tudnak, ami nem úgy van."

"1943 nyarán az akkori magyar kormány, kéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból."


A napokban ismét tetőfokára hágtak az indulatok vitéz nagybányai Horthy Miklós mellszobrának avatása kapcsán. A papír mindent elbírt, a lelkem nem. Hiszem azt, hogy az "igazság felszabadít."

Modellezhetjük a múltat, és bölcs eszenciákat gyárthatunk, de attól az elmúlt idő nem változik.

A második világégést követően, azért vagyunk szerencsésebb helyzetben, mert lehetőségünk van az idő távlatából tudományos munkák, dolgozatok, források és visszaemlékezések segítségével állást foglalni a "történelmi vádak" valóságtartalmáról. Tulajdonképpen kötelességünk is! A múltunk kötelez. Engem és téged a lelkiismeret:

1943 nyarán az akkori magyar kormány, kéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból. Ennek tárgyalása során megjelent a Zsidó Képviselettől Haimer professzor, aki a zsidó nagytanács azon kérelmét adta elő, hogy a magyar kérelem teljesítése miatt aggódnak, mert ez, a Magyarországon viszonylagos biztonságban élő nyolcszázezer zsidó megsemmisítését eredményezné.

A vétó után dr. Randall az angol megbízott referens a következőt írta saját kezűleg a dokumentumra:

"E kérdést megkülönböztető figyelemmel kísérjük, és ezért nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan ne álljanak ki a németek ellen, amely német megszállást eredményezne."
(Ezen dokumentum a F.O. 371/34498 JC. 120351 sz. alatt található az Angol Levéltárban.)

Koncként és mások érdeke szerint odadobtak bennünket az ellenérdekelt feleknek, és mi nem tanultunk a problémákból. Sőt! Mostanra eljutottunk arra a szégyenletes szintre, hogy magyar nem egyezik a magyarral. Összefordítanak minket, kijátszanak bennünket...mert, ha így is van kedves barátom, akkor azért tehetik, mert hagyjuk! Ezen kell, hogy együtt változtassunk!

Tisztelettel kérem a fentieket terjeszteni! Az igazság felszabadít.
/ZCSF/



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Mely országok írták alá a trianoni békediktátumot?
2013. november 11. SVPSZ

Az első világháborút lezáró Párizs környéki békeszerződések rendszerének részeként a háborúban vesztes Magyarország (mint az Osztrák-Magyar Monarchia egyik utódállama) és a háborúban győztes antant szövetség hatalmai (Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Japán, Belgium, Kína, Kuba, Görögország, Nicaragua, Panama, Lengyelország, Portugália, Románia, a Szerb-Horvát-Szlovén Állam, Sziám és Cseh-Szlovákország) között létrejött békeszerződés, amely többek között az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlása miatt meghatározta Magyarország és Ausztria, Románia, valamint az újonnan létrejött Csehszlovákia és a Szerb-Horvát-Szlovén Királyság új határait. (Ausztria határairól emellett a Saint Germain-i békeszerződés is rendelkezik.)

Döbbenetes, hogy milyen jelentéktelen, sőt olykor tőlünk hatalmas távolságra eső országok is egy húron pendültek az árulókkal. Az aláírók között ott találjuk Lengyelországot is, mert ők is kaptak egy darabot a magyar földből.

"A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni, majd azaz idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot." (VI. Pál pápa, 1897-1978)

A szószegés igazi világbajnokai!

Meg hát a hazugságé is. Rövid "életük" során hatszor támadták hátba azt a nemzetet, amelyikkel előzőleg szövetséget kötöttek. Mindig jókor váltottak a mocsok köpönyegforgatók! A legnagyobb ütést Magyarország szenvedte el.
104 ezer négyzetkilométer magyar földet ajándékoztak nekik "szolgálataikért" Trianonban a szabadkőművesek, miközben 93 ezer négyzetkilométert hagytak meg a csonkolt Magyarországnak!

A legszebb az egészben az volt, hogy még jóvátételt is fizetett Magyarország azoknak, akik jóllaktak a területéből. Még a sógorok is kaptak egy falatot, sőt a lengyelek is. Sokan nem is tudják, hogy a lengyelek is aláírták a gyalázatos trianoni békediktátumot, mert ők is kaptak egy darab földet a területünkből!

Magyarországot a magyar adófizetők pénzéből "vásárolják" fel!

"Olyan kis ország részéről, mint mi, szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot, és ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhova eljutunk..." - mondta Simon Perez, Izrael köztársasági elnöke 2007. október 10-én.

Hat esztendeje is elmúlt immár ennek a kijelentésnek, és a magyar külügy még mindig nem kérdezett rá a nemrégiben 90. születésnapját ünneplő Simon Perezre, hogy mégis hogy gondolja ezt? Azóta rádöbbenhettünk, hogy Magyarországot bizony a magyar adófizetők pénzén vásárolják fel. Annyi kártérítést, kárpótlást, miegyebet fizettünk, hogy abból már lassan ki is telik rá a fedezet... Egy eklatáns példa rá, hogy a 2006 évi munkaszolgálatos kárpótlási törvény Magyarországon a magyarokra nem is vonatkozott! A kapott kárpótlási jegyeken magyar termőföldet "vásároltak".

Aki ezt szóvá teszi, az természetesen rasszista, antiszemita, fasiszta, és már trappista is.

Távirtásunk.... Felrobbantották a vörösiszap tárolót Kolontárnál - nem baleset történt

Érdekes hogy a nagy hatalmak milyen alattomos módon próbálnak haladni. Felrobbantották a vörösiszap tárolót Kolontárnál - nem baleset történt!



Kapcsolódó:
   Magyarország elrablása
   Népek Krisztusa - Magyarország
   Népek Krisztusa Magyarország - 1956 Igaz üzenete a legszebb beszédben

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Orbán Bosznia-Hercegovinát is az EU-ban szeretné látni
(ahogy eddig minden egyes országot Szerbiától Ukrajnáig, ahol ez a kérdés felmerült)

Az EU eminens Orbáb igyekszik minden még független országot az EU halálos ölelése felé terelgetni. Közben hazudozik megállás nélkül, jó szokása szerint. Mindenhol és mindenkinek azt mondja milyen szép és jó az EU-ban és mennyi előnnyel jár a tagság.


Majd rájönnek, ha már beléptek, hogy egy szó sem igaz belőle. De akkor már bent vannak és az EU nem ereszt...

"Magyarország (mármint a magyarországi kormányzat - szerk.) mindent megtesz azért, hogy Bosznia-Hercegovina közelebb kerüljön az Európai Unióhoz - erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök a boszniai kormányfőnek, akivel pénteken tárgyalt Budapesten. A megbeszélés utáni sajtótájékoztatón Vjekoslav Bevanda azt mondta, őszinteség és tisztelet jellemzi a magyar-boszniai kapcsolatokat. (Orbánnál őszintébb emberrel ne is találkozz életedben... - szerk.)

Orbán Viktor kifejtette: a magyar (?) kormány (Hány zsidó is van benne...- szerk.) szerint mind az Európai Uniónak, mind Magyarországnak, mind az európai, mind pedig a magyar gazdaság számára Bosznia-Hercegovina és térsége nem probléma, hanem esély, egy nagy lehetőség, amelyet az elmúlt években nem használtak ki. (Az EU-nak feltétlen esély az újabb állami vagyon elprivatizálására magánvállalatok részére és az ország eladósítására - szerk.)

Akit bővebben is érdekel az itt olvashat róla: MNO

(Lépjünk ki az Európai Unióból)

Kapcsolódó:
   Gazdag István: A "kréta-arcok" etnomazochizmusa



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Birka export-import közpénzen
Félezer magyar utazik Krakkóba a lengyel függetlenség napjára
2013. november 10. vasárnap 09:54 MTI - Híradó

Félezer magyar indult a hétvégén Krakkóba, hogy rész vegyen a lengyel függetlenségi nap eseményein - jelentette be az egyik csoport indulása előtt Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója, a CÖKA elnöke.

Mint elmondta, céljuk a lengyel-magyar barátság folyamatos erősítése, ezért Zalaegerszegről, Miskolcról, illetve Budapestről 9 busz indult Krakkóba a lengyel függetlenségi nap tiszteletére. Mint fogalmazott: a két nép közös tulajdonsága, hogy állandóan a "honszerzés és a honvesztés" állapotában van.

A keresztényi gyökerek Európában leginkább a magyarok és a lengyelek szívében, lelkében van meg, ezt fontos megőrizni és a jövő Európai Uniója felé közösen közvetíteni - tette hozzá. Hangsúlyozta a közös Európa fontosságát, hozzátéve, hogy az egyenrangú nemzetek Európáját szeretnék megvalósítani.

Csizmadia László elmondta: 350 civil lengyel szervezet hívta meg őket Krakkóba. A függetlenség napi eseményeken immár harmadik éve vesznek részt. Reményei szerint 2014. március 15-én ismét Magyarországra jönnek lengyel barátaik.

Mint elmondta: vasárnap délután érkeznek Krakkóba, ahol a székesegyházban misén vesznek részt, majd megkoszorúzzák a több mint 20 ezer halottat követelő második világháborús katyni mészárlás emlékművét és megemlékeznek a néhány évvel ezelőtti szmolenszki repülőgép-szerencsétlenség áldozatairól, ahol a lengyel állami vezetés jelentős része életét vesztette.

Vasárnap este magyar és lengyel irodalmi és műveket hallgatnak meg. Hétfőn közösen felvonulnak lengyel meghívóikkal, majd egy újabb misén vesznek részt. A főünnepség Krakkó főterén lesz, ahová több 10 ezer résztvevőt várnak. A rendezvényen felszólal Csizmadia László is.

Konrad Sutarsky, a Budapesti Lengyelség Múzeumának igazgatója a vasárnapi indulás előtt elmondta, hogy több magyarországi lengyel is elutazik Krakkóba, hiszen fontos, hogy a két nép barátságát újra és újra megerősítsék az újabb nemzedékek is.

Oláh János, a FOKUSZ Egyesület elnöke arra emlékeztetett, hogy a magyar-lengyel kulturális, irodalmi kapcsolatoknak is nagy múltja van. A magyar és lengyel lélek rokon, amely a történelemből gyökerező "érzület" - tette hozzá.
Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap főmunkatársa felidézte, hogy 1918. november 11-én nyerték vissza a lengyelek állami létüket és függetlenségüket. Beszélt a Szovjet-Oroszország elleni lengyel háború és a II. világháború során tapasztalt lengyel-magyar együttműködésről is. Mint elmondta: azokért az évszázadokért mennek oda, amelyeket együtt vittek véghez.

Megfogalmazása szerint: ha a közép- és kelet európai népek össze tudnak fogni, akkor képesek lesznek ellenállni a nyugatról érkező gazdasági gyarmatosításnak - így vonva analógiát a régió országainak XX. századi szabadságküzdelme és a jelenlegi célok között. Pusztán meggyőződésből és szeretetből mennek oda - tette hozzá.

Kapcsolódó:
   Itt a civil támogatások listája: a kormány mellett demonstrálni menő
   Orbán: Fantasztikus évek előtt áll Magyarország
   Széles Gábor: A Békemenet célja a belső támadásokkal szembeni kiállás
   A CÖF-nek is vannak ötletei a hitelesmentésre
   CÖF: A Bankszövetség hibázik, ha nem tárgyal velünk
   Álmodozás helyett

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Új ünnepet vezet be az Országgyűlés: A finnugor nyelvrokon népek napja
2013. április 8., hétfő 18:12 hír6.hu/MTI

A finnugor nyelvrokon népek napjává nyilvánította minden év októberének harmadik szombatját hétfőn elfogadott határozatával az Országgyűlés.


Az erről szóló javaslatot két fideszes, egy KDNP-s, egy MSZP-s, egy jobbikos és egy független képviselő nyújtotta be. A Ház 314 igen szavazattal, hat ellenében és 17 tartózkodás mellett hagyta jóvá.

A határozat indokolása szerint a kultúra és a nyelv fontosságának felismerése és megőrzése a globalizáció korában fontosabb, mint valaha, és támogatni kell az e célt szolgáló kezdeményezéseket. Az Országgyűlés a határozati javaslat elfogadásával az észt parlament által e tárgyban korábban megszavazott törvényhez csatlakozik. Egyúttal hasonló lépésre bátorítja a Finn Köztársaság, mint a harmadik államalkotó finnugor nép parlamentjét is.

A határozat a közzététele napján lép hatályba.

Kapcsolódó:
   150 millióért erőlteti a kormány a finnugor rokonságot
   Németh Zsolt felszólalása a finnugor rokon népek napjáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitáján
   L. Simon László: A finnugor mozgalom kiállta az idők próbáját
   Siófokon lesz a VI. Finnugor Világkongresszus
   Zárt ajtók mögött tartotta a kormány a Finnugor Népek VI. Világkongresszusát, amelyen Áder János is beszédet mondott
   A FIDESZ is felülvizsgálná a finnugor elméletet? - Ugyan!
   "Felül kívánja-e vizsgálni a kormány az elhibázott finnugor származáselméletet, illetve a
magyar nyelv finnugor nyelvrokonságát?"

   Kidőlt a finnugor családfa
   Nem tanítják a finnugor rokonságot Finnországban? - Na és?!
   Orbán megmondta a tutit a finnugor nyelvrokonság ügyében
   Zárónyilatkozat a Finnugor Népek VI. Világkongresszusán és a magyar-észt munkaterv aláírása
   A finnugor népek napja Moszkvában

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

FORDULÓPONT A SZÍRIAI HÁBORÚBAN?

Úgy tűnik fordulóponthoz érkezett a szíriai háború. Az elmúlt hónapokban a Szíriai Arab Hadsereg (SAA) a Hezbollah egységekkel kiegészülve jelentős sikereket tudott elérni - bár az amerikai fegyverellátás, a felmerült török beavatkozás lehetősége, és a folyamatos izraeli provokációk előrevetítették a konfliktus kiszélesedését és a terrorista bandák megerősödését.


Az orosz sajtó újabb jelentős eseményekről számolt be. A főváros külső kerületeiben még voltak lázadó csoportosulások, melyek felszámolása gyorsan haladt az elmúlt hetekben. Ezek jobbára már utánpótlás nélkül maradt, teljesen lokalizált csoportok voltak. Aleppo és Homsz városában is hasonló helyzet volt, különösen Aleppoban, ahol a város északi részét még ellenőrzés alatt tartották a lázadónak nevezett bandák.

Videó: A dicsőséges Szíriai Arab Hadsereg

Egy orosz sajtóorgánum helyszíni tudósítója számolt be arról, hogy a tegnapi nap során tömegesen adták meg magukat a terroristák. Volt olyan kerület, ahol egy 270 fős csoport tette le a fegyvert. Egy másik helyen, a SAA hadsereg egy parancsnoka fegyvertelenül, feltartott kézzel átment a lázadó egységekhez, és rövid beszélgetés után az egész társaság megadta magát. A hadsereg tisztjeit a történtek után felhatalmazták, hogy megfelelő bánásmódot, a fiataloknak büntetlenséget ígérjenek. Emiatt előfordult, hogy egyszerre 150 fiatalkorú adta meg magát a harcoló csoportból. A tegnapi nap során ezernél több lázadó tette le a fegyvert. A hadsereg csak a feltétel nélküli fegyverletételt fogadja el, mert több olyan dezertált katona van a terrorbandákban, akik megfelelő büntetésre számíthatnak. Nekik az állam megígérte, hogy kivégzések nem lesznek, de a hosszú börtönnel számolniuk kell.


Jól halad a hadsereg offenzívája a Qalamon hegységben, ahol csak a tegnapi napon több mint kétszáz bandita esett el. Aleppo északi része jelenleg még az ellenség kezén van, viszont a hadsereg lezárta az összes északi utat, és pár nap múlva már teljesen körülzárja a várost. A bandák már most ellátási gondokkal küszködnek, néhány nap, és mindenből ki fognak fogyni. A hadsereg jelentette, hogy az ilyen helyekre helikopterekkel kezdték szállítani a fegyvereket a lázadók számára. A szíriai légierő MIG23-as repülője az oroszoktól kapott új lézer vezérlésű rakétával lelőtt egy helikoptert, amely Törökország felől lépte át a határt, és haladt a szíriai területek felé.

A lázadókat és a nyugatot egyaránt meglepték azok az új orosz fegyverek, melyek most mutatkoztak be, az első éles konfliktusban. Ilyen volt a T95-ös harckocsi, melyből több darabot szállítottak Szíriába, a légierő új levegő-levegő és levegő-föld rakétái, és a kézi páncéltörőkhöz leszállított termobárikus robbanófejek, valamint az új felderítő technológiák. A SAA hadsereg jelentős technológiai fölényre tett szert a háború végére.

Kemény Gábor - Hídfő.net

Szíriai Hírek: "Bashar Al-Assad elnök sokkal többet tett az amerikai népnek is mint Obama saját maga, Assad öli az Al-Kaida harcosokat, miközben Obama fegyverzi őket... Szégyen."



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Az "intoleráns" európaiak megfigyelését és megbüntetését követeli az EU-tól a Zsidó Kongresszus elnöke és társai

Moshe Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke felhívására jött létre a "Tolerancia és Megbékélés Európai Tanácsa".

Október közepén Rómában tartott értekezletükön felszólították Európa kormányait: hozzanak létre olyan felügyeleti rendszert, melynek segítségével megfigyelés alatt tarthatják "intoleranciára" hajlamos polgáraikat. A római tanácskozáson jelen volt, és hasznos útmutatásokkal szolgált számukra az európai nacionalisták kérlelhetetlen ellensége, Moshe Kantor is.

A Tolerancia és Megbékélés Európai Tanácsában Csehország, Szlovénia, Albánia, Lettország, Lengyelország, és Ciprus egykori első emberei, valamint Svédország és Spanyolország volt miniszterelnökei küzdenek a zsidó érdekek hatékonyabb képviseletéért.


A Tanács elképzelései szerint "speciális adminisztratív egységeket" kellene létrehozni minden egyes EU-tagállamban az Igazságügyi Minisztériumok felügyelete alatt. A "speciális egységek" feladata lenne az "intoleráns" állampolgárok megfigyelése. Erre pedig azért van szükség, mert - mint a tanácskozás nyilatkozata fogalmaz - "az intoleranciával szemben nem szükséges toleranciát gyakorolni". Ennek az elvnek megfelelően a volt állam- és kormányfők javaslatuknak "A tolerancia előmozdítását célzó nemzeti törvénykezés keretei" címet adták. Attól tartok, mélységes intoleranciáról (sőt rasszizmusról és antiszemitizmusról is) árulkodik az alábbi kérdés megfogalmazása: vajon kik döntik el, és milyen elvi alapokon, hogy mi számít "intoleráns magatartásnak" és mi nem?

Örvendetes mindenesetre, hogy a European Dignity Watch nevű, brüsszeli székhelyű emberjogi csoport elítélte a volt állam- és kormányfők orwelli javaslatát, mivel az "a legszélesebb körű kormányzati ellenőrzés alá kívánja vetni az állampolgárok tevékenységét gazdasági és társadalmi téren". Amennyiben a felvázolt tervek valóra válnak, "példátlan módon korlátozzák a polgárok szabadságjogait", és "torzítják el az igazság és az egyenlőség elveit" - olvasható az emberjogi szervezet állásfoglalásában.

A zsidók pénzén kitartott volt állam- és kormányfők javaslatukban törvényen kívül helyeznék azokat a szervezeteket, amelyek "sértő kijelentéseket tesznek a nagy nyilvánosság előtt... azzal a céllal, hogy erőszakra buzdítsanak más közösségek tagjai ellen, illetve rágalmazzák, nevetségessé teszik, vagy hamis vádakkal illetik őket." Hogy mindenki világosan értse, miről is van szó, a dokumentumban leszögezik: a "rágalmazás, a hamis vád megfogalmazása történhet a (megtámadott) csoport különböző (történelmi) korokban és más-más helyeken (az adott állam határain kívül) élt tagjai ellen." Magyarán: tilos lesz a hivatalostól eltérően beszélni a történelemről, kiváltképpen a zsidóság történelméről.

Amennyiben pedig a zsidóbérenc tanács elképzelései megvalósulnak, a "gyűlölet-bűncselekmény" fogalma nem pusztán az "erőszakra történő felhívást" jelenti majd, hanem azt is, ha valaki "totalitárius ideológiát, idegenellenességet vagy antiszemitizmust" hirdet. "A sérülékeny és hátrányos helyzetű csoportoknak joguk van a társadalmi védelemhez" - szögezi le a tanács nyilatkozata, hozzátéve, hogy a "védelem" "kedvezményes bánásmódot" jelent a "sérülékeny" társadalmi csoportok számára.

És mintha mindez nem lenne elég, a volt állam- és kormányfők "konkrét akciókat" követelnek az "intolerancia, azon belül kiváltképpen a rasszizmus, az etnikai diszkrimináció, a faji és vallási előítéletesség, a totalitárius ideológiák, az idegenellenesség, az antiszemitizmus, az antifeminizmus és a homofóbia elleni küzdelem" jegyében. Ebbe már akár az is beleférhet, hogy üldözni fogják a hagyományos családmodell híveit, illetve azokat, akik ellenérzéseket fogalmaznak meg a buzikkal és a feministákkal szemben.

A Tolerancia és Megbékélés Európai Tanácsa ráadásul nem csupán az összefoglalóan "intoleránsnak" bélyegzett szervezetek betiltását szorgalmazza, de az egyes állampolgárok elleni fellépést is szükségesnek tartja, amennyiben azok nem a cionista diktatúra elvárásainak megfelelően gondolkodnak és cselekednek. "Fontos hangsúlyozni, hogy a toleranciát nem csupán a kormányzat testületeinek kell betartaniuk, de az egyes polgároknak is, beleérve az egyes csoportok tagjait". A dokumentum más helyén még világosabban megfogalmazva: "a tolerancia garanciáját nem csupán a vertikális kapcsolatrendszer biztosítja (kormány - állampolgárok), hanem a horizontális viszonyok is (csoport és csoport, személy és személy között)". Az egykori állam- és kormányfők tanácsa leszögezi azt is, hogy "a kormányzat feladata az, hogy az intolerancia ne érvényesülhessen sem vertikális, sem horizontális viszonylatban".

A társadalom egyes csoportjai közötti gyűlöletnek és háborúskodásnak, a feljelentgetéseknek, a magánéletbe történő állami beavatkozásnak micsoda félelmetes távlatai nyílnak meg ezzel! Vajon miért hallgatnak az úgynevezett "liberálisok" és "demokraták" Európa-szerte erről a Tolerancia és megbékélés Európai Tanácsának rémálomba illő terveiről?

Sophia Kuby, a napvilágra került döbbenetes javaslatokkal szemben egyelőre egymagában küzdő European Dignity Watch szóvivője leszögezte: a tanács elképzelései fényt vetnek arra a tényre, hogy az Európa Unió apparátusának bizonyos köreiben jelen van a "totalitárius gondolkodásmód".Amennyiben az Európai Parlament a volt állam- és kormányfők céljaival azonosul, "olyan helyzet alakulhat ki, amelyben alaptalan rágalmak és megalapozatlan vádak özönét lehet majd bizonyos csoportok vagy személyek fejére zúdítani". "Hitükhöz hű közösségek és iskolák, bizonyos vallások követői, vagy akár azok a szülők, akik morális értékek jegyében kívánják nevelni gyermekeiket, mind-mind megkaphatják az intoleráns minősítést. A javaslatok elfogadása nagy lépés lenne visszafelé, és egészen biztosan az európai demokrácia sötét napjai köszöntenének be" - fogalmazott az emberjogi szervezet szóvivője.

Perge Ottó (Kuruc.info - Lifesitenews nyomán)
Harcunk.info

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút


Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda
HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000

HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel
Egészség Sziget



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése