2013. november 6., szerda

Kuruc.info: Egy szavazója még biztosan lenne az SZDSZ-nek - Óbudán támadott a másságos

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Egy szavazója még biztosan lenne az SZDSZ-nek - Óbudán támadott a másságos
Nov 7th 2013, 07:05

Egy elmebeteg bizarr női ruhákba bújva támadott meg egy fiatal nőt az éj leple alatt az óbudai Huszti utcában. Mielőtt Cs. János (51) portyára indult, egy "rózsaszín női body dresszt" öltött magára, fejére pedig egy kivágott harisnyát húzott. Így várt áldozatára, aki hamarosan meg is jelent a színen.

A beteg állat az utcán hátulról támadt védtelen áldozatára. A rémült nőnek – aki az első pillanatban védekezni sem tudott – azonnal a szoknyája alá nyúlt. Le akarta tépni a bugyiját, ami elsőre nem sikerült. A fiatalasszony a dulakodás közben elesett, ekkor már a perverz támadó letépte az alsóneműt. A nő kétségbeesett kiabálására többen is felfigyeltek, így Cs. János menekülőre fogta, csuklóján azonban nem sokkal később kattant a bilincs.

Házkutatás idején döbbentek meg másodszor a rendőrök, hiszen 25 bugyit és más fehérneműt foglaltak le tőle. Ezek után a nyomozókban is felmerült a kérdés, hogy vajon meg akarta-e erőszakolni a fiatal nőt, vagy „csak" az alsóneműt akarta megszerezni. A rendőrség mindenesetre szexuális erőszak miatt nyomoz; vizsgálják, hogy korábban elkövetett-e hasonló bűncselekményeket.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése