2013. október 31., csütörtök

Friss MHL 13-10-31

Kedves Olo!
Ma a szokástól eltérően egy mesét mondok. Történt, hogy egy este K.Tamás büntetlen előéletű, de közismerten indulatos ember feldúltan rohant ki szomszédja házából, jól bevágva maga mögött az ajtót. Éppen beleszaladt a falu rendőrébe, kezében egy véres baltával. A rendőr megállította: mit zajong maga itt, tíz óra után. Csapdossa az ajtót? Felveri a falu csöndjét? Ezzel a rendőr maga is bement, ő is becsapta az ajtót, s megállapította, hogy az ajtó alkalmas zajkeltésre, ha kellő erővel csapják be. Az ajtó mögött az előszobában széthasított koponyával ott feküdt a földön a ház gazdája, akit csak a falu bikájaként emlegettek, mert igencsak tette a szépet az asszonyoknak, így K. Tamás feleségének is.
A rendőr szépen mindent feljegyzett, majd feljelentette K. Tamást egy rendbéli csendzavarásért. A bíróságon K. Tamás védőügyvédje megkérdezte a tanúként jelenlevő rendőrt, hogy mit mutat az órája. Kiderült, hogy öt percet siet. Az ügyvéd három tanút is állított, akik bizonyították, hogy a rendőr, amikor bérmálási ajándékként megkapta az órát, öt perccel előre állította és igen büszke volt, hogy sehonnan nem késik el. Ezt a szokását felnőtt korában is megtartotta. Mivel a jegyzőkönyvet a rendőr vette fel, s abban az állt, hogy a csendháborítás este tíz óra 4 perckor történt, nyilvánvaló, hogy az eset pontos időpontja 21:59. A csendrendelet viszont csak 22:00 órától csökkenti a zajszintet. K. Tamást felmentették a csendrendelet megsértésének vádja alól. A gyilkosság nem szerepelt a vádiratban.
Mindenki tudta, hogy az elhunyt a rendőr, az orvos, a sírásó feleségét is kerülgette, sőt a bíró háza táján is feltűnt olykor.
Mindennek persze semmi köze nincs ahhoz, hogy a HAHA nem sértette meg a gyülekezési jogot, a Fidesz székház elfoglalásakor.
Én pedig nem sértem meg a hagyományokat és ma is barátsággal köszöntlek:
Surján László

Ma se felejtsd el ITT MEGNÉZNI tartalomjegyzéket!

Ha a fenti link valamiért nem működik, a böngésződ címsorába írd vagy másold be ezt: http://mkdsz.hu/tartalom

___________________________________________________________
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted
a Magyar-Hon-Lap (http://mkdsz.hu) hírlevelét.
Lemondás/Unsubscribe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése