2013. október 30., szerda

Friss MHL 13-10-30

Kedves Olo!
Nem tudom, hogy hányan ismerik Emil Coué nevét. Ez a gyógyszerész hívta fel a figyelmet arra, hogy nem szükséges másik ember, hogy valamit belénk szuggeráljon, mi magunk is megtehetjük ezt, s adott esetben hozzá segíthetjük magunkat a gyógyuláshoz, vagy a jellem neveléshez. Leegyszerűsítve csak mondogatni kell magunkban például, hogy bátor vagyok, bátor vagyok.
Nem tudom eldönteni, hogy az ellenzék jelesei, akiknek a szókincse leszűkült arra, hogy Orbán hazudik, Orbán hazudik, maguknak próbálják ezt bemagyarázni, vagy a mi agyunkat akarják mosni. Számukra bizonyára bátorítóan hat, ahogy a félős ember is hangosan énekel a sötét erdőben. Abban bíznak, hogy a szavazók elhiszik nekik, hogy Orbán Viktor hazudik, ezért a kutya sem fog rá szavazni többet.
Minket viszont undorral tölt el, ahogy rágalmazóan ezt szajkózzák. Mélyül tehát a két tábor között a szakadék, amelybe végül jó páran bele fognak esni. Főleg azokat fenyegeti ez, akik nem férnek be egyik szekértáborba sem. A következő hónapokban az ő harcuktól lesz hangos a belpolitika. Összefogást! Ezt kiabálják folyton, de a hangzavar alapos megfigyelése után rájöhetünk: adjatok pár mandátumot, ez a kiabálás lényege.
Hogy azután kapnak-e, azt Kristóf Attilával mondva, én nem tudom.
De ettől még téged, kedves Olo, barátsággal köszöntelek:
Surján László

Ma se felejtsd el ITT MEGNÉZNI tartalomjegyzéket!

Ha a fenti link valamiért nem működik, a böngésződ címsorába írd vagy másold be ezt: http://mkdsz.hu/tartalom

___________________________________________________________
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted
a Magyar-Hon-Lap (http://mkdsz.hu) hírlevelét.
Lemondás/Unsubscribe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése